Bende Diyorum Erdem abi Ortalıkta Gözükmüyor Nerde Acaba..
Bak Şimdi Özendim Bu Saatte Bende mi gitsem oynamaya = )
Zaten Arada Sırada Cuma Akşamı Biz 1-2 Halı saha maçı yaparız.
Bende Diyorum Erdem abi Ortalıkta Gözükmüyor Nerde Acaba..
Bak Şimdi Özendim Bu Saatte Bende mi gitsem oynamaya = )
Zaten Arada Sırada Cuma Akşamı Biz 1-2 Halı saha maçı yaparız.
5 cımbomlunn arasına daldım dayak yerken bızım arkadaslar yetıstı ve cocukları cok fena hasladık ama gozum mor kasımda acılmıstı(tek basımayken)
bjk içinn neler yaptımm..ama çok eii hatrlıorum 2002 world cup türkiye-brazilya maçı var o günde kampa gidices okulla bayağıda para bayıldım ama soraa maçıı serettim gitmedim..ama sora babam tekirdağdnmuğlaya arabala götürdü zuah![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
okuldan kacıp(gebzeden ) maca gittik (kadıkoy e) bilet bulamadık geri donduk![]()
2005 CL finalinde kupayı biz alınca ( Yani Liverpool ) tüm İngilizlerle turladık heryeri![]()
walla fb için deilde 2002 dünya kupasında sınıfta türkiye brezilya maçını izliyoduk.Hasan gol attığında sırayı kırdım![]()
ardarda gol pozisyonları yakalıyoruz diye 45 dakika boyunca tuvalete gitmedim.ayrıca maç öncesinden de biraz birikim vardı.tam koşuyordum gol sesi geldi içerden ve ne yazık ki boşalttım.
Not:Çocuktum :S
Hiçbirşey yememiştim maçta açlıktan bayılıyordum nerdeyse.Beşiktaş'ta İnönü'ye doğru gidiyorduk..Bizimkilerin adetidir yolu keserler yoldan giderler.Polis geldi.Siren çaldı,hiçkimsede en küçük kımıldama olmayınca havaya ateş açtı
.Yine birşey olmayınca pes etti
.Fenerbahçe maçında gol attık Kapalı Üst'ten Kapalı Alt'a düşme tehlikesi yaşadım
.Aklıma gelince yazarım yine..
bende ödevimi yapmıyorumama fb için değil fm için
yani yine futbol