tumer'in kimseden korkusu olmaz?olmasin,gelsin adam gibi macini oynasin sonra da kaybolsun gitsin.tumer herseye ragmen delikanli cocuktur,hani o asla yamuk olmaz dedigimiz insanlar varya onlar gibi.cok da hirsli oynuyor boyle gergin maclarda.Zaten gidisinde de bazi ozel durumlar var,o is de biraz karisik ama her neyse iste olan olmus,sonucta kendi secimi,kendi soylediklerinin ustune bu tip bir seyi kendine yakistiriyormudur bilmem ama belki de mecbur kalmistir boyle bir sey yapmaya?neyse tumer her seye ragmen bu takima hizmet vermistir ve karsiliginda parasini almistir.okuz oldu ortaklik bitti hesabi tumer'in de artik tuncay yada alex'ten farki yok su anda.
Ben Alen Markaryan'dan oyle bir aciklama duymadim.Iste "gelsin sahada kapansa soveriz" falan diye ki bunu en son soyleyecek insandir belki de Besiktas tribunlerinde.Su tip bir ortamda Besiktas taraftarinin(Sadece Kapali tribun degil tum stadin) fazlasiyla duyarli olacagina inaniyorum cunku gercekten zor bir donemden geciyoruz.
Eger Tumer tahrik edici hareketlerde bulunmaz ise ki benim bildigim tumer boyle bir sey yapmaz 3-5 bireysel kufur disinda bir sey olacagini sanmiyorum,ayhan akman isimli futbolcunun durumu biraz daha farkliydi,durup dururken gelip yaptigi el kol hareketlerini ve malum el isaretini hepiniz biliyorsunuzdur.Besiktas taraftari da en az tumer kadar hirsli yalniz bunu da kafaniza sokun ama hirsli dediysek her seyin zamani var,o zaman su zaman degil.tumer'in de zamani gelicek herseyin zamani gelecek ama su anda butun Besiktas hedefe kilitlenmis durumda.
Kufur konusunda da sunlari soyleyecegim,kimse bana hikaye anlatmasin.Bizim tribunde kufur yok diyen yalan soyler,niye yalan soyler?52.000 kisinin oldugu bir stadda ve gunluk hayatimiza,normal konusmalarimiza kadar girmis olan kufuru engelleyemezsin,hangi birini engelleyeceksin?Simdi bana biz en azindan toplu halde kufur etmiyoruz falan diyen cikacak,bana bir zahmet ne fark ettigini de aciklasin arti hepsini duyuyoruz.Turkiye'de su anda Besiktas'indan Erzurumspor'una kadar her stadda kufur vardir.Kimse kimseyi kandirmasin.bunu belki ayri bir baslikta uzun uzun konusuruz.
Son olarak bazi Fenerbahce'li arkadaslarin kucuk hesaplar pesinde kostuklarini goruyorum ama maclarimiz seyircisizde oynansa,Izmir'de de oynansa,Uzayda da oynansa sampiyonluk yarisinda sonuna kadar variz,herkesin kafasinda bulunsun.