1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bu sözler çok konuşulacak!

Hybrid View

Aglamayan bebeye mama yok

Egere hakem komplosundan bahsediyorsan ilk basta kendi lehine yapilan hakem hatalarini da göreceksin.Buraya bunlari yazsak sayfamiz yetmez.En kücük bir örnek gecen hafta luganonun kirmizi kart görmemesi.Onda niye demediler hakem yönetemiyor,dinlendirilmeli diye.Ama demezler,cünkü kendi lehine olmus bir olay.Bu hafta tümerin tartismali bir penalti pozisyonu icin ortaligi yaygaraya verdiler.Adnan Polatinda dedigi gibi yaygayara gerek yok.Ama aziz üstelinde dedigi gibi aglamayan bebeye mama yok!

Fenerbahce ilk basta vedat yükselin hakemlikten infaz edilmesini isterken kendi futbolcularina ve teknik direktörüne baksin!Ugur borala baksin,ilk yarinin son dakikasinda yaptigi hataya,onu ikinci yarida oynatan zicoya,kezmana,alexe,eduya,appiaha hesap sorsun.Hatta futbolculari büyük baski altina sokan yönetim hesap vermeli.Ama nedense bunlari göremiyorlar.

Bunlari simdi istediginiz gibi anlayin.Ben gerceklerden bahsettim.Artik gerisi sizin objektif yaniniza bagli...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Fenerbahce ilk basta vedat yükselin hakemlikten infaz edilmesini isterken kendi futbolcularina ve teknik direktörüne baksin!Ugur borala baksin,ilk yarinin son dakikasinda yaptigi hataya,onu ikinci yarida oynatan zicoya,kezmana,alexe,eduya,appiaha hesap sorsun.Hatta futbolculari büyük baski altina sokan yönetim hesap vermeli.
    Bundan 4-5 sene once Ali Aydin kötü mac yönetti diye adami bi asmadiginiz kalmisti sayenizde hakemligi birakti. Simdi bu yazdiklarina bak... Ayni sey sizin icinde gecerli ozaman..

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Bundan 4-5 sene once Ali Aydin kötü mac yönetti diye adami bi asmadiginiz kalmisti sayenizde hakemligi birakti. Simdi bu yazdiklarina bak... Ayni sey sizin icinde gecerli ozaman..

Kötü yönetti diyemi?Adam sabrimizi tasirdi.Fenerbahce ile macimizda bize 4 tane kirmizi kart gösterdi.3ü haksizdi.

Sonra da bjk macinda son dakilarda sacma sapan penaltilar verip bizim yenilmemizi saglamisti.Sampiyonluktan etmisti bi nevi.

Biz gene bu önemli olaylardan dolayi adami hakemlikten ettik.Sizinkisi ne?Tartismali bir penalti pozisyonu!

Ayrica eger bana cevap vereceksen yorumumun hepsini okuyacaksin.Bir yerini alipta oradan cevap verme...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Kötü yönetti diyemi?Adam sabrimizi tasirdi.Fenerbahce ile macimizda bize 4 tane kirmizi kart gösterdi.3ü haksizdi.

Sonra da bjk macinda son dakilarda sacma sapan penaltilar verip bizim yenilmemizi saglamisti.Sampiyonluktan etmisti bi nevi.

Biz gene bu önemli olaylardan dolayi adami hakemlikten ettik.Sizinkisi ne?Tartismali bir penalti pozisyonu!

Ayrica eger bana cevap vereceksen yorumumun hepsini okuyacaksin.Bir yerini alipta oradan cevap verme...

Daha ne olsun?
    Buz gibi penaltıyı vermediler..

İşin özeti o da değil!

Şaibe var diyorlar!

Hakemlerin ismi 1 gün önceden biliniyormuş, Yıldırım Demiören isimleri açıklamış.
    Bunu duyan Fenerbahçeli yöneticiler MHK'yi arayıp sormuşlar, herkes işi doğru yapacak denilmiş.

Hakemler açıklanmış ve bu hakemler!

Bir gün önceden nasıl bilinebilir hakemler!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri