Yama yayınlandığında adı CFF oluyor, altında kocaman bu yama CFF'ye aittir başka hiçbir yerde yayınlanamaz deniyor. Biz bu yamayı yaptık diye bize laf sokuluyor, sonra yamanın çalıntı olduğu meydana çıkınca nedense yamanın sahibi Adem oluveriyor. Eğer sizde, ki hiç sanmıyorum, azıcık gurur varsa çıkar özürünüzü diler, sonra da bu olayı yapanları atar mısınız, atmaz mısınız karar verirsiniz.

Herşey iyiyken şahane, kötü gittiğinde yükleyin bir kişiye suçu. Hala özür dileyeceğinizi bekliyorum(boşa beklesem de), hele ki açtığınız anket, sizin gerçek yüzünüzü, bize karşı olan hırsınızı, çekememezliğini, kuyruk acılarınızı ortaya dökmüş. Biz bunları zaten biliyorduk ama böyle bir konu açıp tüm FM severlerin bunu öğrenmesini sağladığınız için de teşekkür ediyorum burdan.

Online sayısı 40'ı geçmeyen bir sitede bir anket, üstelik gece yarısı açılmış bir anket, 1 saatte nasıl 60 oy alır orası da ilginç?

Adminlerin ve yöneticilerin yazdığı mesajlardan sitenin kalitesi ortaya çıkıyor, soruyorum bu sitede, onların yazdığı mesajların onda birini bir admin kullanmış mıdır? Seviyeyi bu kadar düşürmüş müdür? Oradaki üyeler de eminim ki bu seviyesizliğe tepki gösterecektir, en azından göstermelidir.

Bırakın eğlendiklerini sansınlar, kimse de onları takıp cevap yazmasın, bu zamana kadar cff yoktu, bundan sonra da olmasın sizin için.