Bu şahısların laftan, sözden, güzellikten ve iyilikten anlamayacağını bir önceki konuda söylemiştim.

Tek yol yargı diye düşünüyorum. Biz 100.000'i aşkın Turksportal üyeleri sizin destekçiniziz ve her zaman arkanızdayız. Siz yargı yoluna gidin, biz her türlü fedakarlığı yapmaya ve her türlü desteği vermeye hazırız.

Yine de sizin bileceğiniz iş, fakat yasal işlem yapmanız sadece bu hırsızlığı değil, bundan sonraki hırsızlıkların da önüne geçecektir. Bu hırsızlık olayının yargıda tecelli etmesi, en azından FM alemindeki hırsızlık olaylarının önüne geçecektir. Hırsızlar, emekleri çalmadan önce bir kez daha düşüneceklerdir, acaba biz doğru mu yapıyoruz, çaldığımız ortaya çıkarsa bunun bedelini mahkemede nasıl öderiz diye düşünecekler ve eğer mantıklı düşününce de hırsızlık yapmayacaklar, başkalarının saatler verdiği emekleri kendi popülaritelerini arttırmak uğruna çalmayacaklardır.

Aşağıdaki mesajlarımda da bunu belirttim, bu sitenin amacından bahsettim. Bu amaçlarının yanına kar kalmaması için yargı yoluna başvurulmalı, elinizde zaten yeterli deliller de mevcut.

Her zaman arkandayız Turksportal. Böyle 2 günlük sitelere prim vermeyiz!

Quote Originally Posted by eGowiCh
Bu sitenin amacı şuydu, en başından beri de akıllarından şu geçti diye düşünüyorum : "Çalarız yamalarını, yayınlarız sitemizden, abartırız oranı da, indirir üyelerimiz, sonra TSI de haber yapar bizi ana sayfadan, sitemizin adını da verir, oradan gelir tıklanmalar, akabinde Google PageRank ve devamı... Sitemizin adı bir anda duyulmuş olur, üye sayımız artar, hitlerimiz artar, Google reklamlarından daha çok kazanırız. Sonra da kaldırırız yamayı sitemizden, yayınlarız özür mesajımızı, deriz Adem Özkur denen kişinin bizimle alakası yok, o çalmışsa çalmış, biz ona kandık, özür dileriz Turksportal, deriz ve ondan sonra da artık sitemizin adı duyulmuştur, Google PR'miz yükselmiştir, üye sayımız artmıştır, oh ne güzel Turksportal'ın üzerinden prim yapmışızdır."
Quote Originally Posted by eGowiCh
"Özür dilerim, evet çaldım, kaldırıyorum." diyerek bu işten sıyırmaya çalışacak. "Amaaan, çalalım, boşver, nasıl olsa hukuki işlem yapmazlar, hiç yapmadılar, özür dileriz, kaldırırız, sitemizin de adı duyulur, kurtuluruz."