Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 141 sonuç

Konu: Batıl inançlarınız var mı?

bende maç başlamadan önce lig puan durumuna bakıp yenersem ne olur berabere kalırsam ne olur yenilirsemn ne olur die hesap ederim sonraa
    iki takım oyuncu puanlarına bakarım(karlı takımın hangi taraftaki oyucusu yorulmuşsa atakları ob atarafa yönlendiririm ve golü de atarım karşı takım meneceride golü yedikten sonra oyucuyu oyundan alır ama artık çok geçtir-her maç kesinlikle 3 oyuncu hakkımı kullanırım-ikinci yarının başında ve 60-75 arası maça kesin yedek oyuncu sokarım-maçtan sonra yıldız oyuncu kimse(karşı takımdan varsa) o futbolcunun özelliklerine bakarım eğer iyi bi oyuncuysa kulübüne teklif yaparım oyuncuyu aldıktan sonra eski takımına karşı oynatırım adam maçın yıldızı olur-her maç sonrası takımda iyi puan alan oyuncu varsa onu kesin yüceltirim bazen ters tepki yapar ama genelde bidaha ki maçlarda süper oynar
    bide gol attığım zaman hindi baba hindiyi sölerim karşı takımın morali bozulur

Quote Originally Posted by FRUKO777 View Post
    Maçın son 10 dakikasını full match modunda izlerim.
    bende de oluyodu bi ara bu özellikle son dakkalara yenik giriyosam

hareketli sarkı acıp mac baslayınca hiç bişeye dokunmam
    tam ekran yaparsam berabere kalıyom bende

Quote Originally Posted by uaozgur View Post
    sacma sapan seyler ya fm de batil inanc olurmu??? Psikolojide sizin bu yaptiklariniza yanlis anlamayin lafim size deil ama manyaklik hali denio.yolda yururken cizgilere basmamak gibi bu cesit
    seyler
    demekki varmış

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

hangi takımdaysam üstüme o takımın renklerinde bişeler giyerim
    I'm back...

mac oynanirken canli lig tablosuna bakamiyorum acayip bisey ama neyapiyim mesela 2.siradayim yenersem liderlige yukselicem canli lig tablosuna bakarsam puan kaybedicegimi dusunuyorum ....4.sezonum 2 defa son hafta samoiyonlugu verdim (lig tablosuna bakiyordum)

7. Default

eğer maçta ekranı ikiye bölersem bir tarafında maç oynanırken öbür tarafında başka bişeler olursa biliyorum ki gol yiycem saçma ama napim.Ayrıca eğer oyunun oynanma hızını azaltırsam da gol yerim

Quote Originally Posted by ronaldinhocem View Post
    bende maç başlamadan önce lig puan durumuna bakıp yenersem ne olur berabere kalırsam ne olur yenilirsemn ne olur die hesap ederim sonraa
    iki takım oyuncu puanlarına bakarım(karlı takımın hangi taraftaki oyucusu yorulmuşsa atakları ob atarafa yönlendiririm ve golü de atarım karşı takım meneceride golü yedikten sonra oyucuyu oyundan alır ama artık çok geçtir-her maç kesinlikle 3 oyuncu hakkımı kullanırım-ikinci yarının başında ve 60-75 arası maça kesin yedek oyuncu sokarım-maçtan sonra yıldız oyuncu kimse(karşı takımdan varsa) o futbolcunun özelliklerine bakarım eğer iyi bi oyuncuysa kulübüne teklif yaparım oyuncuyu aldıktan sonra eski takımına karşı oynatırım adam maçın yıldızı olur-her maç sonrası takımda iyi puan alan oyuncu varsa onu kesin yüceltirim bazen ters tepki yapar ama genelde bidaha ki maçlarda süper oynar
    bide gol attığım zaman hindi baba hindiyi sölerim karşı takımın morali bozulur
    Hindi baba hariç hepsini Aynen Yapıyorum...

9. Default

kesinlikle maçı hissetmeliyim eğer öylesine klasik kadromu tıklar girersem kaybediyorum illa oyunculara maç öncesi tek tek bakacağım, maç esnasında da asla odaya biri girmeyecek girdi mi gol oluyo ya var mı böyle birşey dolayısıyla manager ve ben hep başbaşa kalıyoruz. ilginç takıntılar ama işte manager bu

bende maca baslamadan once hic okunmamis msj birakmam birakirsam uursuzluk gibi gelio|D

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    maçı sadece spiker yapınca gol atıcağıma inanıyorum ve çoğu kez atıyorum
    budur abi benim de tekniğim budur birde şu var karşı taraf atak yaparken tam ekran yapmam ve hızalndırırım böylece alan daralır ve hızlancağı için kafaları karışır karşı takım iyi oynayamaz ben atak yaparkende tam ekran yaparım ve biraz yavaşlartırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

penaltıda adamın hangi köşeye atmasını istiyosam mause'u oraya götürürüm.penaltı yaptım mı da topa tıklarım...çok saçma ama nese

Mausun simgesini atak yaptigim kalenin icine dogru tutarim hep

Macin son 10 dakikasini full match yaparim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet bende ole

omer-faruk-14 Misafir

Maçı mutlaka Ayrıntılı maç yaparım.Eğer yeniliyorsam maç hızını en aza indirip tam maç yaparım.O zaman farkı azaltacağıma inanırım.

60-70 arası 2 oyuncu değiştiririm.78-83 arası 3. oyuncuyu değiştiririm.

Maç esnasında maçı anlatır ve spikerlik yaparım.

Maçı player rating bölümünden izlerim. Fakat bol gollü maçsa overview yaparım.

Taktik yaparken dizilişte en az 4 tane ok kullanırım.

Oyun açılırken sihay ekran çıktığında mutlaka oyunu simge durumuna getiririm. Böyle olunca oyunun daha erken açılacağına inanırım.

Maç yaparken rakip takımımın daha önce duymadığım oyuncularına mutlaka tıklarım ve profiline bakarım.

Oyuncu ararken takım takım bakarken sıralamayı yaşa göre yaparım ve oyunculara gençten yaşlıya doğru tek tek incelerim.

Arasıra gözlemcilik yaparım. Gözlemcilerime fazla görev vermem.

aya kalkmayin ca gol atamadigima inaniyom

17. Default

macı kesinlike oyuncu puanlarına bakarak izkemem bbole izlkediim zman kesin yeniliorum yada beraberew kaıorum..batıl mi batıl iste..

18. Default

bende aynı kanaatteyim maçı spiker harici açtıgımda gol yiiyorum

ilginc batil inanclar awrmiss bea
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aya kalkmayin ca gol atamadigima inaniyom
    kardes snn ki epeyi kotuymus bee oyuncularindan cok sen yoruluosundur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sacma sapan seyler ya fm de batil inanc olurmu??? Psikolojide sizin bu yaptiklariniza yanlis anlamayin lafim size deil ama manyaklik hali denio.yolda yururken cizgilere basmamak gibi bu cesit
    seyler
    sonucta batil inanc sacma olmasina bakmiozkii
    sacma olmasa batil olurmu??

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul/Ümraniye

bende küçük bir takıma karşı yenik durumdaysam tatile gidiyorum.Garanti alıyorum

Büyük maclarda Şampiyonlar ligi , Derbi veya Kritik maclarda cok heyecan yaptigim icin oyunu masaüstüne indiriyorum mac bitince skora bakiom :P

Bi topçunun kondisyonu maç içinde azaltıdığında değiştirmek isteyip sonra vazgeçince adam sakatlanıp çıkıyo.3-4 kere geldi başıma

ben herzaman maçta önemli anlarda maçı durdururum bu gol yiyince tarafatarlar yeahhhhhh diye bağırıo onun geçmesini beklerim gaza glemesinler diye ama bana yetkili bir arkadaş söylemişti maçı tam maçta izlesen key dede sadece spikerdede izlesen taktiğin aynı kaldığı sürece hiç bir şey farketmez demişti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by no easy way out View Post
    Bi topçunun kondisyonu maç içinde azaltıdığında değiştirmek isteyip sonra vazgeçince adam sakatlanıp çıkıyo.3-4 kere geldi başıma
    Al benden de o kadar. Benim başımada böyle olaylar geldi. İyi oynuyor maçın son dakiakalrı diyorum değiştireyim bir sonra vazgeçiyorum o oyuncum sakatlanıyor sonra pişmanlıktan ağlıyorum.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Al benden de o kadar. Benim başımada böyle olaylar geldi. İyi oynuyor maçın son dakiakalrı diyorum değiştireyim bir sonra vazgeçiyorum o oyuncum sakatlanıyor sonra pişmanlıktan ağlıyorum.

alın bendende o kadar....
    kaç kere başıma geldi...demek tek ben değilmişim..
    sevinsem mi üzülsem mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cesaretimi arttırınca oyunun lehime olduğunu düşünürüm)

Quote Originally Posted by Onur_gs View Post
    Fare İmleçini Her Zaman Aynı Yere Koyarım Buda Benim Batıl İnancım
    Benimkide buna benziyor fare imleçini asla sahanın içinde olmasına izin vermem saçma ama uyuz oluyorum sahada 22 adam koşturuyor ortada imleç

bendeee mouse evamlı sol alt kosedee olee oluncaa goll atıyommmm

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

fare imLecini saha dısında turarım
    penaLtı oLdugunda,sakat mac oLdugunda sımge durumuna kucuLturum
    yenık duruma dustugumde spıker'e aLırım yoksa goL atamıcam gıbıme geLır

dk70 oldumu kesin 2oyuncu değiştiririm ve taktiğide değiştiririm.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri