Beşiktaş alır...2-0
Beşiktaş alır...2-0
Beşiktaş ilk yarı mağlup duruma düşecek,ikinci yarıda maçı alacak.İddamı oynasam ne..![]()
Zico Kezman ve Alex'i yedek soyunduracak. Appiah'ın sakat olması kötü oldu.
NOT:Anaaa 5000. mesaj geldi.![]()
Tahmin ustası Rıdvan Dilmen günü sorusuna yanıt verdi: Kartal mı uçacak Kanarya mı?
Biraz Beşiktaş ağırlıklı geçecek gibi geliyor bana. Ancak kupa veya lig fark etmez, böyle maçlarda sakin olmak, eksik kalmamak birinci şarttır
- Fenerbahçe'nin, Beşiktaş önünde nasıl bir sistemle oynaması gerekir ? Zico'ya tavsiyeniz olacak mı ?
Yok canım, ne tavsiyesinde bulunacağız. Sonuçta Fenerbahçe takımının belli bir şablonu, sistemi var. Teknik Direktör Zico'nun bilinen oyun kurgusunda bir değişiklik yapacağını zannetmiyorum. Kupada yarı final iki etaplı olduğu için Fenerbahçe'nin, İnönü Stadı'nda atacağı bir gol de, skor 3-1 olmadığı sürece avantaj sağlayacaktır. 1-1 ve 2-1'lik yenilgi bile Kadıköy'de oynanacak rövanş için avantajdır.
- İnönü Stadı'nda Fenerbahçe'nin dezavantajları ya da avantajları neler ?
İki takım da lige daha fazla konsantre durumda. Beşiktaş, lig ve kupada aynı kadroyla oynuyor. Kupada şimdiye kadar farklı kadrolar kullanan Fenerbahçe ise derbi için bu kez ideal takımıyla sahaya çıkacak.
Karşılaşma biraz Beşiktaş ağırlıklı geçecek gibi geliyor bana. Ancak kupa veya lig fark etmez, böyle maçlarda sakin olmak, eksik kalmamak birinci şarttır.
Beşiktaş'ın, Çaykur Rize ile oynadığı son maç iyi analiz edilirse, Rize'nin kenardan yaptığı ortalara sürekli konuk ekibin hücum oyuncuları kafayı vurdu. Beşiktaş savunmasının rakip forvetlere bu kadar fazla topla buluşma fırsatı vermesi, Fenerbahçe'yi bu maçta kanatlardan daha çok hücum etmeye yönlendirebilir.
Ama her şeyden önce iki çok büyük takımın oynayacağı bu maçın dostane bir şekilde geçmesini, gergin ortamda oyuncuların bütün ülkeye örnek olacak bir oyun ortaya koymasını bekliyorum.
Anahtar ön liberolar
- İlk kupa sınavında Fenerbahçe'nin kilit oyuncusu kim olur ?
Fenerbahçe savunmasında, Nobre'yi tutacak oyuncuların performansı çok önemli. Bunun dışında maçın kader oyuncuları her iki takımın ön liberoları olur. Diğer futbolculara göre demarke pozisyonda görev yapacak olan ön liberoların ortaya koyacakları oyun, takımlarının performansını da olumlu veya olumsuz etkileyecek.
- Kupadaki bu randevunun sonucu lige nasıl yansır ?
Lig ve kupa çok farklı alanlar. Bana göre bugünkü maçtan çıkacak olan netice hiçbir şekilde ligi etkilemez.
KAYNAK
Fortis Türkiye Kupası'nda bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zico, bu dev derbi öncesinde sahaya süreceği 11'i Deniz Türker'e açıkladı..
Brezilyalı çalıştırıcı Zico, ilk 11'de takımın yıldız isimleri Appiah, Alex ve Kezman'a yer vermedi..
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i ;
Serdar
Serkan
Lugano
Önder
Ümit Özat
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Deivid
Semih
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Fener bu 11'le çıkarsa zorlanır gibi geliyor bana ..
Zico ne yapmaya calııyor ya defolsun gıtsın ya bu kadryla kesın yenılırız biz![]()
Besiktas maci belki alir diyordum ama fb kadrosunu gördükten sonra Bjk bu maci kesin alir![]()
FB bu kadroyla bile ciksa rahat alamaz Besiktas. Alabilir, ama bunun kadroyla pek alakasi olmaz. Derbiler her zaman zor gecer ve yine buyuk ihtimalle boyle olur. BJK farkli alirsa veya rahat kazanirsa bu kendi oyunundan dolayi olur, FB'nin degisik kadroyla cikmasindan dolayi degil.
Serdar
Serkan
Lugano
Önder
Ümit Özat
Aurelio
Deniz
Tuncay
Tümer
Deivid
Semih
Yok daha neler demek istiyorum Zico'ya eğer bu kadro doğru ise. Zico sahaya bu kadroyu cıkarırsa,Fenerbahce yenilirse kendi ipini kendi çekmiş olur. Kendi düşen ağlamaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Eğer gerçekten bu kadroyla çıkarsak Ben buna sadece gülerim![]()
Deniz degilde yozgatli oynasaydi iyi olurdu..
Heralde İnegol macı falan sandı Zico yedek takımı koymus yıne.Adam resmen bn kovun dıyor kulüpten ya.
bence böyle bi kadro çıkarması doğru kupada buraya kadar fenerbahçe'yi bu oyuncular taşıdı.arsene wenger'de chelsea finaline gençlerle çıkmıştı 2-1 kaybetmişti bence serdar yerine volkan oynasaydı şuanlık yedek kalecimiz o olduğu için
Alex olsa iyidi de malesef yok. Neyse umarım bu oyuncularda yüzümüzü kara çıkartmayacaktır. Zaten Appiah, Alex, Kezman kenarda hazır olacaklardır. Gerekirse oyuna girerler..
Ama Arsenalın karsısına cıkan takımlarda yedek takımdı.Şimdi bizim karsımız yedek bir Bjk gelmıycek tam kadro ckıcaklar.Kupa bu senede hayal oldu bizim için.
Besiktasin forvet hattinin ne kadar etkisiz oldugunu herkes biliyor. Bobo oynamassa isimiz kolay.. Semih savunmanin arkasina iyi sarkabilen bir oyuncu..Semih bence en az 1 gol atar...
Alex ve Kezman oynayacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evinde besiktas alır fenerbahcede kendi evinde kazanır en cok gol atan tur atlar
alex savaşmayan bi youncu onun yerine hırslı özellikle bjk'ye karşı daha hırslı bi tümer bence daha iyi semih'e gelince semih kafa topu alabiliyor hava hakimiyeti var kezman çok koşuyor ancak o kadar defans içinde bence semih doğru bir tercih deivid'e gelince zaten ya yozgatlı ya deivid oynıcaktı deivid'i oynattı.bence ondan bi patlama bekliyor.ayrıca yorgun bi bjk'ye karşı dinlenik bi alex ve kezman daha etkili olur
artık kufur etmeyelım yanı su donemde basımıza gelecek en kotu we en son sey kufurden vs. ceza almaktır zaten yeterınce WERILDI
Alex ile Kezman son gelişmelere göre oynayacak. Oynamasıda iyi oldu.Eğer Bobo oynarsa onu durdurduğumuz zaman maçı kazanabiliriz.
inşallah bobo'nun sakatlıgı tamamen gecmıstır yoksa ısımız zor tek forwetle olmuyor bu iş nobre cok yalnız kalıyor
Her maçta görüyoruz bunları Geçen hafta Gökhan Ünal oynamayacak dediler adam çıktı üstüne birde süper bir asist yaptı
Bence Kezman da Alex de Oynayacaktır..![]()
Beşiktaş
Runje
Mustafa Doğan
Baki
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
Delgado
Koray
Ricardinho
Serdar
Burak
Nobre
Fenerbahçe:
Serdar
Ümit
Serkan Balcı
Önder
Lugano
Deivid
Deniz
Aurelio
Tuncay
Tümer
Semih
Kesin yenildik.
Yeni gördüm Bobo oynamıyormus.Bu durumda yenme ıhtımaımız var![]()
Bu Kadro ile çıkacak olursa Fenerbahçe bir de yenilirsek Zico kendi kuyusunu kazmış olur..
Sanki oynadığı takım 3.Lig takımı Sanki bu maç bir hazırlık maçı bu kupanın bizim için ne kadar önemli olduğunun farkında değil heralde Zico hep böyle devam etsin..
Kadrolara bakarsak, maç berabere bitecek gibi gözüküyor .. Ama futbol bu hiç belli olmaz, Fenerbahçe de Deivid, Beşiktaş'ta da Burak taraftarlara saç baş yolduracak bence ..