1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: "Sinyor Deniz ''Forza Milan!...''

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler,çok güzel gidiyorsun.Keşke Gattuso'yu satmasaydın.Devamını bekliyorum......

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Serie A 4.Hafta AC Milan 3 - 0 Atalanta

Serie A nın dördüncü haftasında evimde oynayacağım rakibim atalanta idi.Maça çok çok iyi başladık adeta tek kale maç oynadık ama forvetlerimin beceriksizliği tutmuştu sanki bir türlü gol gelmiyordu.Takımın üstünde bir stres vardı sanki.İkinci yarı soyunma odasında oyuncularımın hiç birinin üzerinde baskı olmadığını rahat oynadığımız taktirde golün geleceğini söyledim ve sahaya bir değişiklikle sürdüm.İkinci yarı dahada baskılı oynadık top hep mbizim oyuncularda idi.62. dkde İnzghinin ceza sahasın içinde düşürülmesiyle penaltı kazandık.Penaltı atışını kullanan addo bize ilk golü getirdi.Bu dakikadan sonra rakip iyice boşladı maçı sanki artık bitti gözüyle bakıyorlardı.75. dkde inzaghinin sağ kanattan çok akıllı bir pasıyla topu önünde bulan kaka çok sert bir vuruşla ikinci holümü attı.Bu dakikadan sonra rakip iyice savunma düşünmeye başladı haliylede biz hep rakip yarı alanındaydık.89.dkde ise ricardo oliveiranın serginhodan aldığı pasla kaleye döenr dönmez vuruşu bize üçüncü golu getirdi maçta başka gol olamyınca galibiyetler serisine hızla devam ettik

Maçın Yıldızı:AC Milandan Filippo İnzaghi

Mesaj Yetkileri