1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Maç kaybetmek yok !! Skor taktiği..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by guney52 View Post
    dostum defansif ortasahaların verdigim örneklerdeki gibi saglam olursa zor gol yersinn...defansın 3 kişiden oluşması cok gol yiyecegin anlamına gelmiyor denenmeden bilinmez...ilk baslarda bendede kötü oynadı taktik ama takım ısınınca sonucu görüyorsunuz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

dostum sende takımın taktige ısınması için biraz zaman versen iyi olur..bide dedigim özelliklerde oyuncun yoksa eger taktikten bi medet ummanı bekleyemem...
    pardon? kardeş ne dmc sinden bahsediyorsun? kanatlar ne olacak? bi dr/l bir de mr/l geldiği anda işin bitti hatta bitek mr/l gelmesi bile yeterli gol yemen için.. neyse yine de sağol.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    pardon? kardeş ne dmc sinden bahsediyorsun? kanatlar ne olacak? bi dr/l bir de mr/l geldiği anda işin bitti hatta bitek mr/l gelmesi bile yeterli gol yemen için.. neyse yine de sağol.

sevgili arkadasım taktigi denemeden yorum yapmayın lütfen....kanatlarında hızlı oyuncun varsa problemin yok demektir umarım ne demek istedigimi anlamıssındır...kanatların hızlı olmasındaki tek neden forvet ve defans hattını sürekli olarak doldurmasıdırr...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by barank26 View Post
    bildigim kadarıyla nobre var kafa vurusu ii zıplaması da. ayrıca ricardinho var saglam adam..delgadoyu da ofansif ortasahayı aldım mı tamamdır bence..geriye bi tek defansif ortasaha kalıo..

ewet dostum aynen dedigin gibi olur...beşiktasın kadro yapısı taktige cok uygun..geriye birtek defansif ortasaha kalıyor geriye...orasıda size kalmıs bişey tabi...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by guney52 View Post
    sevgili arkadasım taktigi denemeden yorum yapmayın lütfen....kanatlarında hızlı oyuncun varsa problemin yok demektir umarım ne demek istedigimi anlamıssındır...kanatların hızlı olmasındaki tek neden forvet ve defans hattını sürekli olarak doldurmasıdırr...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ewet dostum aynen dedigin gibi olur...beşiktasın kadro yapısı taktige cok uygun..geriye birtek defansif ortasaha kalıyor geriye...orasıda size kalmıs bişey tabi...
    kardeş yanlış anlama, 2 li kanat hücumuna karşı koyman için 2 li sıkıştırma yapacak(aralarındaki mentalite farkı en fazla 2 olmalı) bir dl/r ve bir ml/r olmalı. Kanat oyuncuların istediği kadar hızlı olsun ya da istediği kadar iyi defans yapsın tek kişi başa çıkamaz sadece tek kişi de yetmiyor dediğim gibi mantaliteleri de iyi ayarlaman lazım.
    neyse iyi fm ler..

Mesaj Yetkileri