dostum dedigim gibi...atak oyuncuyu zigic yap ve atak oyucuya pas olarak kafasına şıkkını sec...unutma atak oyuncuna nekadar cok orta gelirse okadar cok gol atarsın...dostum bide devre arasında takımı rahatlatacak tarzda bi konusma yaparsan oyudan kopar...bendede dedigin gibi cok oldu ama ilk yarıya 1-0 önde girsem bile oyuncuları azarlıyorum sinirli oldugumu söylüyorum..2. yarıda bir tane gol daha buldugumda mac 4-5-0 a kadar gidiyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum işine yaradıysa ne mutlu sana...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum eger taktigi deneyip konusuyosan eywallah ama taktigi denemeden lütfen taktik hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapmayın...sevgili arkadasım eger taktigi acarsan defanstaki 3 oyuncununda defansa çakılı olarak oynadıgını göreceksin ayrıca defansif ortasaha oyuncularının bir taneside defansa yönelik oynuyor... oyun içinde defansif ortasahalarda biri defansa dayalı oldugu için defans 4 kişi yapılıyor ve defansif ortasaha oyuncusu defansa geldigi zaman defansın kenarındaki oyuncular kanatlara açılıyor ve olası bir tehlike önlenmiş oluyor...eger oyuncu özelliklerini acacak olursan göreceksin...taktigi deneyen arkadaslardan menun kalanlarda var verim alamadıgını söyleyenlerde var ama taktigi denemeden olumsuz yorum yapman bana göre yanlış geliyo...lütfen taktigi en az 3 mac dene ve ozaman bidaha yorum yap rica ederim....

Alıntılı Yanıtla