Quote Originally Posted by fm_monster View Post
simdi deniyorum ins . isime yarar
zigici forvetin solunda mi sagindami oynatiyosun
aslında farketmiyo ama sağ tarafta daha cok verim alabilirsin...ben herzaman sağ tarafta oynatıyorum soldada iyi oynuyor ama sağda ki kadar iyi degil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by shibby View Post
kullanıyorum gayet güzel bir taktik. kanatlardan okadar atak yemiyorum. belkide hep orta güçte takımlarla oynadığım için öyle. beşiktaşlar oynuyorum.
solda delgado veya ibrahim akını oynatıyorum. sağda burak yılmaz ı (mokoenayı transfer ettim sakatlandı daha oynatamadım. arada onuda sağda oynatıyordum hazırlık maçlarında) amc de rico paşa forvette bobo güleç veya nobre. birbrinden güzel goller atıyorlar. ayın en güzel 3 golü benim oyuncularımdan çıktı u20 dede bu taktiği uygulatıyorum. onlarda başarılı sonuçlar alıyorlar. baya gol atıyorlar. bir fikstürden ss ekliyim

bir tek galatasaraya uzatmalarda benim taktiksel hatam yüzünden yenildim. takım iyi giderken bir iyi ayar yapıyım dedim birden hızlı ataklar geldi üst üste. hakan şükür golü attı kupayı aldılar

güsel skorlar almışsın ama nobreyi kesme çünkü nobrenin hava hakimiyeti süper..ben fenerde oynuyorum zigic sakatlandıgı zaman yedek forvetim nobre
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadslar baska yorum yapcak arkadas yokmu yavvv...taktik hakkında yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...yorum yapanlara teşekkür ederim...