Originally Posted by fatih1984
dostum inşallah bunu okursun..ilk isteğim Allah rızası için o dediğin ne karın ağrısı programsa araştır bul..bilmiyorum bende varmıdır yokmudur..ama yoksa gel özür dile benden..yapsam yapsam nie Allah'In azevedosunu yapayım..bide kusra bakmada herhalinden senin brezilya ligini hiç seçmediğin anlaşılıyor kusra bakma..bu oyunu adam gibi oynarım hakkınıda fazlasıyla veririm arkadaşım..isim vermicem..alınan sapına kadar alınabilir..ama bu site değil..Yorum yapan inceleme yapan abilerimiz!!(daha yaş onbeş) feneri bursa yı yorumlarken saçma sapan ben bursayla CL'de yarı final yapıyorum..abilerimiz taktik yazar bide şansın varsa 3.falan olursun derlerdi..beni bilen her arkadaş çevrem okul,dershane...parmakla gösterilirdim..o dediğin fm2005ide yurtta kaldığım için harçlığımızın yarısını kafeye verir anca kafede oynardım...o dediğin programsız..Hiç kimseye karşı senden ii oynarım iddaam yoktur..herkese saygı gösteririm.ii cm+fm'cinin nsl uykusuz kaldığınıda bilirim..ama bu oyunun KRALINIDA oynarım..iiki gelmemişiz 4-5gündür finallerimiz var die..mod'lardan özür diliyorum.şahsi bi mesele..sinirime verin..kilitleyin lütfen bu konuyuda..
bide o oyuncuyu yanlış hatırlamıyosam 2.7milyon pounda almıştım..sırf onun için yeni oyun başlattım..özellikleri orta halliydi..