Devam ediyorum:
Lorient maçındaki kötü oyunumuz beni önümüzdeki Lyon maçı için çok tedirgin etmişti. Lyon şüphesiz ligin en güçlü takımıydı. Takımıma güveniyordum ama fark yemektende korkuyordum. İlk yarıda harika bir performans sergiledik. 13. dakikada Doumeng'in gördüğü kırmızı kart takımımın hırsını kırmamıştı.20.dakikada Bratu'nun düşürülmesiyle bir penaltı kazandık. topun başına Orlando Silvestri geçti topu Coupet'in üstüne nişanladı.Eğer bu gol olsaydı bizim için büyük bir avantaj olacaktı ama olmadı işte. Bu maçtan sonra Silvestri'yi kadroya almadım. 29. dakikada Lyom takımının Fred ile bulduğu harika gol Lyon'u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. 2. yarıda iyi olan taraf yine bizdik ve 61. dakikada Leo Mattos topu ağlara gönderdi. Kendimi soyunma odasında buldum.Ama geldiğimde skorbord'da Valenciennes 1-2 Lyon yazıyordu. Skorbord bozuk sandım ama öyle değildi. Kallström topu 67. ağlara göndermişti iyi oynadığımız bir maçı yine kazanamamıştık.
![]()

Ama geldiğimde skorbord'da Valenciennes 1-2 Lyon yazıyordu. Skorbord bozuk sandım ama öyle değildi. Kallström topu 67. ağlara göndermişti iyi oynadığımız bir maçı yine kazanamamıştık.