Aygün Erdemle maç yaptın bir ara ayarlada bizde yapalım fb-empoli.![]()
yoo o maç sayılmıyo tekrar yapıcazYaparız abi seninlede
![]()
Yapalım tabi bide ben 6lıyım seni![]()
abi o maç şikeliydi
neyse Aygün, Ailecek severek talip ediyoz seni yarın bakarım artık
Kulübü batırma sakın. Kovulursan takım bulamayız sanaGelirsin aston villa'ya gözlemci lazım
Hazır Şampiyon takımın Şampiyon gözlemcisi olursun, karizma yaparsın. Premier League havası solursun.
Bak 3 tane Norveçli oyuncum varKader,Kısmet,Talih meselesi
![]()
Anladın sen onu!![]()
owerquer midir nedir iki takımda da oynama seçeneği varya işte öyle 15-20futbolcum vardı.Onları yanlışlıkla takıma transfer ettim kulüp 2.500 kazanırken 10.500 battıÖnceden aldığım oyuncularla oynuycam maalesef
![]()
güzel gidiyor devamını 4 gözle bekliyoruzz
I'm back...
co-ownership den mi bahsediyonuz? owerquer ne yaaYoksa ben mi bilmiyom?
owerquer'mi![]()
Aygün hadi neredesin beah.
![]()
eder yine takımda mı kalacak
evet Eder takımda kalıcakEmre abi anladın sen onu
![]()
Aygün Bekliyoruz..
Dansöz kıyafetiyle bir foto çekte foruma ekle![]()
Eder kalacakta Aygün'ü kovacaklar.![]()
beni kovmazlar![]()
Kovmazlar çünkü bir adam bir kere kovulur kovuldun.![]()
Bu akşam yazıcam![]()
Oooo Aygün kovumadılar mı seni ya?Empoli başkanında hiç de gurur yokmuş![]()
bence kovulmamış yinede takımı kümede bırakmış işte
Ben kovulmam kovarım![]()
![]()
başkana şantajmı yapıyon yoksa seni şimdiye kovmalı
TRANSFERLER
Transfer sezonunda ilk transferim Zammuto Pietro oldu.Başkan almış hiç haberim yoktuJuventus'da 2 sezon oynamış ve 1 sezon kiralanmış.sonrada bizim başkan vermiş 12 milyarı almış
Bir sonraki transferim ise Olembe Salomon oldu.Marseille'de kontratı bitince beleşe aldımOlembe'yi de beleşe kaptık bakalım bu sezon nabıcak
Sıradaki transfer ise Andrea Parola'ydı.Kendisi galiba Pirlo'nun kardeşi oluyo2.6 Mn YTL'ye onuda takıma transfer ettik.
Yanlışlıkla co-owned olan bazı futbolcuları takıma aldım![]()
Bunlar:
Nicola Pozzi = 4.8 MN YTL
Andrea Raggi = 1.3 MN YTL
Matteini Devide = 3.9 MN YTL
Kulüp olarak biraz battık.10.39 MN YTL borçtayız![]()
Yardım için : www.Empoliyardım.com'a girebilirsiniz
Röportajlar
Spiker:Olembe bu takıma gelerek doğru bir karar verdiğine emin misin ?
Olembe:Bilemiyorum.Hatta bu takıma neden geldim onu da bilmiyorum
Spiker:Pekii anlıyorum sizin derdiniziBu sezon ligde kalacağınıza emin misiniz ?
Olembe:Ben olmasam düşerlerdi ama ben varım artık.
Spiker:Aha Eder2 geldi tam oldu birine zor dayanıyoduk bi de bu çıktı.
Olembe:O kim ?
Spiker:Boşver anlamassın senYeter bu kadar röportaj bıktım usandım
Spiker:Aygün bey yeni transfer hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Aygün Hagi:Kulüp batmasa daha çok tranfer yapardık ama battık.Bunlarla idare edip ligde ilk 10'a girmeye çalışacağız.
Spiker:Aygün bey sizin dansöz kıyafeti giyeceğiniz hakkında dedikodular var neler söylemek istiyorsunuz ?
Aygün Hagi:Yalan kardeşim ne dansözü ne kıyafetiKimmiş o dedikodu yapanlar söyle bakayım
Spiker:Erdem abi,Emre abi,Deniz,Ömer,Mertcan ve daha isimini hatırlayamadığım çoğu kişi.
Aygün Hagi:Yav kardeşim kim ki bunlar 1.Küme düşmekten zor kurtuldu.2. yeni kariyere başladı. 3.O zaten küme düşer
4.Psv'yi batırdı
5.Fazla söze gerek yok Mertcan denince akla gelen herşey mevcut onda.Sahtekarlık,şike,yalancılık hepsi var
Yani anlayacağın hepsi yalancı iftira atıyolar bana
Spiker:Bakalım onların cevabı ne olacak ? Bizimle röportaj yaptığınız için teşekkürler.
Aygün Hagi:Son olarak şunu söylemek istiyorum.Seneye ve daha birçok sene Empoli'de kalıyorumKıskananlar çatlasın
Bugünlük bu kadar yeter.Tüm okurlara teşekkürler![]()
Transferlerin takıma katkı sağlar umarım, destek amacıyla siten üzerinden 5 ytl yolluyorum sana .. Ödersin borçlarını artık ..![]()