Yine kazanamamıştık hatta kaybetmiştik kazanmalıydık artık Önümüzde Auxerre maçı vardı. %100 kazanmalıydık.
VALENCİENNES - AUXERRE
Maçın önemini herkes anlamıştı ve herkes üstün bir performans sergiliyordu. 23.dakikada golcümüz Bratu ile öne geçtik. Stad yıkılıyordu. Sevinçten herkes havalara sıçrıyordu.Takım için bu süper bi şeydi Auxerre karşısında alınacak bir galibiyet takıma acayip gaz verirdi çünkü önümüzde zor bir fixtür vardı
![]()
Golden sonra Bratu ( Kendinden geçmiş)
İlk yarı 1-0 üstünlüğümüzle bitti ilk defa bir devreyi üstün olarak kapatmıştık oyuncular soyunma odasında halay çekiyordu. Bratu topluğunu çıkarmış halayın başını çekiyordu bende daldım aralarına ve maçın böyle bitmesini istedim. 2. yarıdada takımım aslanlar gibi mücadele etti ve 90 dakika'nın bittiğini belirten düdük çaldı. Üzerimden büyük bir yük kalkmıştı. Kazanmıştık işte rüya gibiydi ama başarmıştık. Maçtan sonra muhabir:
Muhabir: Tebrikler Mustafa bey kazanadınız.
Ben: Çok saolun bu alibiyeti 3 haftadır hakediyorduk ama bir türlü alamıyorduk süper bir şey oldu bizim için
Muhabir: İlersi için amacınız nedir?
Ben: Valla öncelikli amacımız bu galibiyet serisine devam etmemiz ama önümüzde çok zorlu iki maç var Paris ve Lille Maçları bu maçlardan puan alabilirsek artık ligde kalmışızdır demektir ama futbol bu
Muhabir: Teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
Ben: Saolun kolay gelsin
Maçın Adamı (tabiki): Florin Bratu
SONUNDA VALENCİENNES KAZANDI TEBRİKLER MUSTAFA!
VALENCİENNES UZUN BİR ARADAN SONRA KAZANDI TARAFTARLAR BUGÜNÜ SEVİNÇLE KUTLADI MUSTAFA EKİCİNİN ÖĞRENCİLERİ KİBİRLİ AUXERRE'E FUTBOL ÖĞRETTİ.
SONUNDA MUSTAFA'NIN ÖĞRENCİLERİ KAZANDI TARAFTARLAR ÇOŞTU
MUSTAFA EKİCİ'NİN TAKIMI VALENCİENNES UZUN BİR ARADAN SONRA GALİP GELDİ ESKİŞEHİRLİ OLAN MUSTAFA ESKİŞEHİR'İN YUNAN İŞGALİ KURTULUŞUNDAN BİR GÜN ÖNCE VALENCİENNES'İ KURTARDI. BİZ FANATİK AİLESİ OLARAK MUSTAFA'YA BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA BAŞARILAR DİLİYORUZ..
Paris ve Lille maçları ne oldu puan durumu nasıl bir hal aldı devamı yarın