Sağolun. Uyku sersemliğiyle verdim işte. Bir sürpriz transfer yaptım, bir de genç yetenek aldım. Hazırlık maçlarıyla birlikte şimdi yazıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Joao Moutinho transferi takıma değişik bir hava getirmişti. Belki de bu yüzden hazırlık maçları oldukça iyi geçmişti.

Biri haricinde... Manchester United'a Wayne Rooney'in 2 golüyle yenilmiştim. Onların yeni transferi Klose maçta pek etkili olamamıştı.
---

ŞOK ŞOK ŞOK!!!
MİLAN'DAN İKİNCİ TRANSFER BOMBASI!!!

Milan, Werder Bremen'in genç defans oyuncusu Naldo'yu transfer etti, hem de tam 25 milyon dolara!!! Sampdoria'nin da ilgilenmesi sebebiyle fiyatı artan Naldo, açıklamasında Milan'ın teklifini duyunca sevinçten kendi kalesine hat-trick yaptığını söyledi. Manningieri açıklamasında frikikleri ona kullandırabileceğini söyledi.

---
Şampiyonlar Ligi'nde elemelerde Milan'ın karşısında Valerenga takımı çıkmıştı ve Milan kendinden emindi. İlk maç şu şekilde bitti:

Milan 4-1 Valerenga

Maçın Adamı: Marek Jankulovski(Attığı bir gol ve yaptığı iki asistle maçın adamı olmayı hak ediyordu.)

Maç rahat geçmişti. Gilardino tam 10 kere ofsayta düştü. Bu sonuç bizi sevindirdi.

İkinci Maç:

Valerenga 0-0 Milan

Maçın Adamı: Ronny Johnsen(Milan ataklarını başarıyla kesti)

(sağdaki)
Biraz zorlu bir maçtı. Rahat oynamıştım ama gol bulamayınca strese girmiştim. Neden mi? Böyle küçük takımlara karşı bile başarısız olursam, kim bilir büyük takımlar bana nasıl fark atardı?...

---
Transferlerim hep ilk takımaydı. Genç takıma da transfer yapmalıydık. İlk hedefim Giovanni dos Santos idi.(FC)

Ama alamamıştım.

İkinci hedefim Fernando Forestieri idi.(FC)

2 Ocak 2007'de gelecek.

Üçüncü hedefim Chris James idi.(M RC)

Onu da 4M$'a transfer ettim.
---
Bu arada Şampiyonlar Ligi grup kur'aları da çekilmişti. Grubum şöyleydi:

Çok kolay bir grup değildi ama herkes çıkacağıma kesin gözüyle bakıyordu.
---
Ligde şu an durum şöyle:

---
Şu an 1 Eylül'deyim. 9 gün sonra Parma ile maçım var. İyi günler!