1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Kayseri fikstürüne güveniyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Kayseri fikstürüne güveniyor

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, ''Ekibimize güveniyoruz, hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bursaspor galibiyeti ile şeytanın bacağını kırdık, 3 puanı aldık'' dedi. Recep Mamur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor'un Bursaspor karşılaşmasında gösterdiği performansın takdire şayan olduğunu, bu karşılaşma ile son haftalardaki şanssızlıklar serisine son verip 3 gol atarak, 3 puanı aldıklarını söyledi.

Mamur, şöyle devam etti: ''Ekibimize güveniyoruz, hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Bursaspor galibiyeti ile şeytanın bacağını kırdık, 3 puanı aldık. Takım, yönetim ve taraftarlarımızla birlik beraberlik içerisindeyiz. UEFA hedefimize adım adım ilerliyoruz. Fikstür avantajımız olması bizi ayrıca sevindiriyor. Son 4 haftadan beri şanssızlık peşimizi bırakmıyordu. İyi oynuyor, ancak 3 puan alamıyorduk. Bursaspor galibiyeti bize iyi bir moral oldu.''

16.04.2007

Kaynak : AA

Kayserisporun kalan maçları:
    Ankaraspor
    Konyaspor
    V.Manisaspor(D)
    G.Antepspor
    Denizlispor(D)
    Beşiktaş

Kayserisporun fikstürünü ilk defa burada görüyorum. Gerçekten de fikstürleri çok avantajlı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kayseri'nin gerçekten fixtürü çok avantajlı Bakalım sezon sonu Aynı Sırada mı yerde alacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet Avantajlı ama galatasaray gecmelerıne galatasaray ızın vermez ustelık bız sampıyonlar lıgı ıddıamız bıle cok fazla

Mesaj Yetkileri