-
Aston Villa
2-1 Liverpool
Community Shield Mücadelesi
Yer: Webley, Londra
İki Takımın Kadroları:
İki takım da hücumu düşünen kadrolar kurmuşlardı. Liverpool Torres&Kuyt ikilisini kullanacaktı. Ama Torres'in fazla birşey yapabileceğini sanmıyordum. 3,5 aylık sakatlığın ardından hazırlık kampında da fazla oynayamamıştı.
Ben ise genç Look Moore ve tecrübesine güvendiğim, bu sezon da bizim takımı sırtlar dediğim Carew'i forvete koymuştum. Gizli silahım ise Arshavin olacaktı. Ayrıca bu maçta Renato Augusto'nun permormansının nasıl olacağını da merak ediyordum.
Geçtiğimiz sezon ilk Chelsea maçında uyguladığım taktiği uygulayarak
Arshavin'den 1 gol bulmuştuk. Carew in akıl dolu pası ile hareketlenen Andrey, Agger'i pazara göndermiş ve Reina'yı da ters köşeye yatırmıştı.
Carew asisti yaptı...
Arshavin şık bir çalım Agger'e..
Agger (Gol sonrası surat muşmula gibi
)
Muşmula(benzerliği siz kurun artık
.)
Golü yiyen Reina.. (Anam getti gupaaa..)
İlk yarı sonuna doğru Gerrard içeri sokuldu, şutunu attı. Ama Enke'yi geçemedi... Enke'nin kurtarışıyla ilk yarı sona erdi.

Devre Arası:
Ben: Bravo beyler. İyi gidiyoruz. Milito çok açık veriyon. Sağlam oyna biraz.
Milito: Tamam hocam..
Ben: Carew, biraz daha sağ tarafa yakın oyna, Arshavin daha fazla çık ileri. Arada sağ kanadı da gör. Carew atar, olmadı Renato!..
Arshavin: Ya hocam bu renato hiç bindirme yapmıyo..
Renato: Ayıp ettin Andrey abi. Valla gelcem de Pasqual bırakmıyo.(içinden... Ben sana bi bindircem şimdi...)
Ben: Kompany. Ratinho çok çımaya başladı sen arada sağı da kontrol et.
Kompany: Bakarızz..
Ben: Ne??!
Kompany: Yani okey hocam.
Ben: Bakarızz dedin gibi geldi de..
Kompany: O bizim oralarda Okey, Ok anlamında kullanılıyo..(içinden.. yer mi lan acaba? bu saçmalığı)
Ben: Hee ben de yedim. Run-yemez oolum. Bak kaç haftadır ilk defa yedi..
Takımdan bazıları: Ne diyo lan bu?
Ben: Neyse bırakın lak lak yapmayı. Hadi çıkın ve o kupayı bize getirin, Perfprmansı düşürmeyin!!!...
Takımdan bazıları: Lak lak ne lan? Neyse şu maçı bi kazanalım da lak lak mı, luk luk mu neyse...
İkinci Yarı
İkinci yarıya iki takımda değişiklik yapmadan girdi. Ama ben sağ kanadın işlerliğini artırmaya çalışıyordum. Liverpool baskıyı artırıp Kewell ile pozisyon bulmaya çalışırken, Torres in bir anda ceza alanına sarkmasıyla yüreğimiz ağzımıza geldi. ama Enke, Enke ve Enke!...
60. dakikadan sonra oyuna giren Crouch hava toplarının hepsini alıyordu. Milito ise elinden geldiğince birşyeler yapmaya çalışıyordu.
Sağ kanattan giren Gerrar soldan sokulan
Crouch'u gördü ve topu ona yollayarak, "Al da at!" dedi. Peter boş kaleye gönderirken ben oyuna Doyle u sokmaya hazırlanıyordum.
Crouch ve skor artık 1-1
Doyle
Maçın son dakikalrında 3 lü defansa döndüm ve gol aramaya başladık. doyle soldan sokuldu. Orta-Şut karışımı bir vuruşla topu dağlaaa, taşlaraaa gönderdi.
Bu dakikalarda olum doyle bittin sen! diyordum.
Kevin 90+2 de Carew'in "Haydi içerde 3 kişiyiz, gözünü seveyim orta aç, tribüne yollamaaa" diyerek attığı pasla topu aldı ve füze gibi bir şut attı. Reina çaresiz, Doyle sevinçli...
Community Shield Aston Villa'nın!..
Doyle deliler gibi sevindi..

Maç bitmiş, kupa kazanılmıştı. Maç sonra Basın toplantısı:
Muhabir: Tebrikler hocam, Ligden sonra CS de sizin.
Ben: Sağol aslanım. Burdan Benitez'e sesleniyorum. "Nazar etme n'olur, çalış senin de olur."
Muhabir: afedersiniz anlayamadık..
Ben: Tabii anlamazsın. Türkçe söyledim.
Muhabir: Anaaa ben de diyom bi yerden tanıdık geliyo. Neyse konuya dönelim. Bugün 11 de Doyle ve Smith gibi iki önemli ismi göremedik, neden?
Ben: Çünkü onların yerine Renatoyla Muur'u koydum..
Toplantı burada biterse iyi olur. 3 gün sonra Tottenham maçı var. Birmingham'da onları konuk edeceğiz.
Sırada... A.Villa - Tottenham