sende çok kaşınıyosun ama..
sende çok kaşınıyosun ama..
Enjoy,o kadar hard diski napacan beah ?
Yaw çağrı kardeş,sen en kötü durumdasın,sınavı kazanıyon ama liseden bir kırık not işi batırıyor..Allah yardımcın olsun
Melih onlarca oyun yükliycem..mp3 arşivi yapıcam..ne varsa yükliycem abi..
İyi yükle,işin gücün oyun zaten,az ders çalış olm
ben fazla ders çalışmam....hocayı çok iyi dinlerim..ders'i derste öğrenirim..
Aferin çalışkan çocukOriginally Posted by Enjoy
heuheuheuhe biz dersi derste dinnioz da nooluyo
geçen sene bende senin gibi dinliyodum abi..zayıfım yoktu ama ortalamam düşüktü..şimdi iyi dinliyorum..
slm milllet uzun zmndan beri giremiodum sitenin yeni dizaynı çok gzl olmuşş
dersler dersler bitti beaaaaa
way way way wayyyy... kimler görüyorum bu alemdeee.... hoşgeldin izuner...
saolun saolun eeee nasılsınız milllet göörüşmeyeliiii forumdan bayağı uzaklaştık beaa artık bilgisayarı bıraktım seviyesine geldim sora tekrar çok şükür başladık şimdi öss derdim az fm e başlıcam yine inşş
noolsun yaw eçinip gidiyoruz çoluk çocuk :P ehuehu
şaka bi yana ben ösys'ye hazırlanıyorum. ama gördüğün gibi buralardan kopamıyorum nası kazancam bilmiyorum wala ehuehue
amaaaann yaw çağrı sayısal cı olunca insan bnim daha 2 snm daha var ama dersane devammmm bakalım nolcakkk heyy millettt nerdesiniz yaa ))
izuner hoşgeldin....
türksportal üniversitesini kazanırsın herhalde bu gidişle benim gibiOriginally Posted by Çağrı Zorkol
evet derste ogretmeni dinlemek cok onemli ya
Originally Posted by semih5
özellikle sayısal derslerde dersi dinlemek çokk önmlii şahsen tarih bnm 38 mi ne ama 2 gelcek hrlde yaw hergün 2 saat ztn yeter ayrıca turksportal üni side bi başarı
alayınıza selam
yeni yılınız kutlu olun miletttttt
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
daha yeni yil daha girmedi ki
ooo senin gibi düşünürsek yandık kardeş ben o saatlerde buraya yazamam şimdiden kutlayım dedim
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
iii bende kutliiim bari!
Türm Turksportal Ailesi
Yeni yılınız Kutlu Olsun! Umarım nice senelere birlikte gireriz!!!
herkesin yeni yılı kutlu olsun..yeni yılda herkese mutluluklar ve sıhat dilerim..
mutlu yillarrrrrrrrrrr herkeseeeeee
ya okullar tatil oluyo ama dersane olmuyo kurtarın beniiiiiiii
merhabalar..benim dersane sorunum yok walla..24 gün boyunca tatil yapıcam..
bizim de 1 hafta dersane var galiba... biz de 2 hafta tatil yapacaz. bayram gelsin paracıklar heuheuheh beyler sizin karneler nası ? benim felaket yahu
matematik : 2
edebiyat : 4
biyoloji : 3
fizik : 3
kimya : 1
geometri : 5
analitik : 2
beden : 5
din : 3
ingilizce : 4
tarih : 3
matematik:2
edebiyat: 4
dil ve anlatım:4
tarih:4
coğrafya:4
ingilizce:2..:S
teknik resim:2
Din)
Milli G.:4
başka yok galiba..
çağrı abi napmışsın öle
sorma yaw! dersaneye yüklenince böyle oldu! 2. dönem de böyle olacak tek fark kimyayı düzeltmiş olacam! 2. dönem bazıları daha da düşebilir çünkü daha çok asılacam öss'ye... bilmiyorum walla noolcak?!?! hayırlısı...