1 ile 30 arası toplam 206 sonuç

Konu: İtalya Seri A *[Livorno Kariyeri]*

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

Hile yaptığımı mı düşünüyorsun Kesinlikle öyle bişey yok!!!!O zaman İnter bana 15 puan fark atmazdı.Ben İnteri yendim ve şu an sanıyorum 12 puan fark var..... Ayrıca Livorno kötü bir takım değil bence geçen yıl 6.olmuşlar

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    biraz ilginç bence livorno gibi bir takımda böyle başarılar ilginç
    İşte iyi menajer, kötü menajer farkı da burada.. Ama Livorno da kötü değil bence. Alsam alsam serie a dan Livorno'yu alırım, olmadı Udinese

Quote Originally Posted by Pro Soccer 5 View Post
    Hile yaptığımı mı düşünüyorsun Kesinlikle öyle bişey yok!!!!O zaman İnter bana 15 puan fark atmazdı.Ben İnteri yendim ve şu an sanıyorum 12 puan fark var..... Ayrıca Livorno kötü bir takım değil bence geçen yıl 6.olmuşlar
    Hile yapsaydın şu an CL garantiydi. İtalyadaki kupalar da senindi...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Pro Soccer 5 View Post
    nerden çıkarttın bu yav ben senin hile yaptığını düşünmüyorum sadece çok başarılsın dedim hatta senden taktik bile istedim bu arada hugu sen ne demek istedin anlamadı bana kötü menejer mi demek istedin anlamadım

Mesaj Yetkileri