-

Wigan 2-2 A.Villa

Kadrolar:

Forvetlerinde geçtiğimiz sezonun en kötü transferi olarak seçilen Nicolas Frutos vardı. Yanında Premier Ligi çok iyi bilen Camara ile gol arayacaklardı. Ayrıca sol açıktaki Sikora gerçekten etkili bir isimdi. Ona da dikkat etmek gerekiyordu.

Bizde ise Kompany ve Huges millî takımdalardı. Bu nedenle Milito-Kenneth ikilisini savunmanın göbeğine koydum. Mellberg ve Ridgewell de sakat olan isimlerdi. Bu maçta Smith'i kulübeye çekip Doyle u orjinal yerine, forvete koydum. Sağ taraf ise Genç Brezilyalı yeni transferimiz Renato Augusto'ya zimmetlenmişti..

İlk Yarı:

Sol taraftan Sikora ile sıkça ataklar yapıyorlardı. Ama neyse ki onun ortalarını Kenneth ve Milito kesmeyi başarıyorlardı.
Ancak 1 atakta Sikora ortalamayıp içeri sokulunca topu sol ayağının içi ile ağlarımıza yolladı. Enke çaresiz, Milito hatalı idi.

Victor Sikora ve durum 1-0

Hatayı yapan: Milito

Golden 10 dakika sonrasında Arshavin klasını konuşturdu ve defansı ipe dizerek eşitliği getirdi. Artık durum 1-1 olmuştu. ve bu skor ilk yarının sonu oldu.

İkinci Yarı:

Sadece taktiksel değişiklikler yapmıştım. Carew'i hedef santrfor yapmıştım. Doyle ve Arshavin onu besleyeceklerdi. Bu kurgu ikinci yarının 7 maçın ise 52.dakikasında meyvesini verdi. Carew golü atarken asistçisi Arshavindi.

Golü Atan Carew oldu..

Ancak golden 8 dakika sonra en kötü transfer Frutos maça son noktayı koydu..
2 puanı JJB stadyumunda bırakarak Birmingham'a döndük.

Nicolas Frutos ve durum 2-2

Sırada... Liverpool mücadelesi..