Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 238 sonuç

Konu: Valenciennes kariyerim mustafa_ekici90

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Lyon maçında iyi oynayıp kazanamamıştık takımımın morali iyi değildi sadece 1 puanımız vardı onuda Sedan'dan almıştık üstelik Sedan maçı 9 kişiyle tamamlamıştı. Lyondan sonra yine zorlu bir rakibimiz vardı : MONACO
    Bu maçta puan yada puanlar alabilmek bizim için çok önemliydi.

MONACO - VALENCİENNES:

Maça süper başladık Lille'den kiraladığım Kevin Mirallas 3. dakikada takımımızı 1-0 öne geçirdi çok sevinmiştim ama bu sevincim uzun sürmedi Gonzalo Vargas'ın 10.dakikada attığı golle Monaco 1-1 lik beraberliği yakaladı ilk yarı karşılıklı ataklara rağmen 1-1 sona erdi.
    2. yarı iyi olan taraf yine bizdik ve 53. dakikada Bratu'nun attığı gol bizi ikinci kez öne geçirdi 1-2 Harika bir oyun sergiliyorduk. 80.dakikada sahneye büyük golcü Jan Koller çıktı ve durumu 2-2 yaptı. Tam ben bana 2-2 de yeter derken bir başka büyük golcü Marco Di Vaio 87.dakikada ortaya çıktı Monaco bu golle 3-2 öne geçti ve maç böyle bitti. İyi oynadığımız bir maçı yine kaybetmiştik bu hastalığımız devam ediyordu.....

MAÇIN ADAMI: JAN KOLLER

HA GAYRET TÜRK! HA GAYRET VALENCİENNES!

VALENCİENNES YİNE KAYBETTİ AMA BU SEFER KAZANMAYA BAYA YAKLAŞTILAR VALENCİENNES'İN HENÜZ BİR PUANI VAR!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    devamı yarın arkadaşlar bugünlük bu kadar yorumlarınızı,eleştrilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    -

puan durumu ne oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

puan durumunu 10. haftada vercem
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    puan durumunu 10. haftada vercem
    ok.................

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

guzl karıyer bunun barı dewamı gelsın basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

iyi oynadığımız bir maçı yine kaybetmiştik Önümüzde Fransa kupası maçı vardı Ajaccio'ya karşı bu maçın sadece skor'unu veriyorum 1-0 İlk resmi galibiyetimizi almıştık bu maçtan sonra Le Mans ile karşılaşacaktık zorlu bir rakipti Le Mans:

LE MANS - VALENCİENNES

Kazanmalıydık artık bu maçı ama kaşımızdaki takım zordu. Maça Le Mans hızlı başladı 8. dakikada Eric Chelle topu kendi ağlarına gönderdi ve Le Mans 8.dakikada 1-0 öne geçti. Bu takımın moralini epey bozmuştu ama ellerinden geleni yapıyorlardı. Bir türlü olmuyordu Bratu ile Savidan ile net pozisyonlar yakalıyorduk ama atamıyorduk ilk yarı böyle bitti.

Devre arası:
    Ben: Bratu nabıyon olm at şu golleri yaaaa
    Bratu: Hocam adam yemio
    Ben: Yemiyosa yedircen olum sen forvetsin işin ne?
    Savidan: Bak bana
    Ben: Sana bişey demeye bile değmez armutmusun nesin ya boş kaleye kaçarmı o ?
    Savidan: Hocam kale boş değildi fileler vardı.
    Ben: Sus çık at şu golünü Chelle sende vurmassın vurmassın vurdunmuda tam vuruyon yaw
    Chelle: Kafam döndü hocam
    Ben: Hadi çıkın ve elinizden geleni yapın

Devre arasındaki bu konuşmalar pek işe yaramamıştı. İkinci yarı çok zevksiz geçti Bratu ile Savidan gol kaçırmaya devam ediyordu. 2 net pozisyondan daha yararlanamadılar. 80.dakikada Paulo Andre durumu 2-0 yaptı maç bitmişti artık yine yenilmiştik

Yarın Auxerre maçında ne oldu Valenciennes kazanabildimi az devamı yarın
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yazık olmuş yine kaybetmişsin...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    -

hep kaybediyorsun üzüldüm

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yine kazanamamıştık hatta kaybetmiştik kazanmalıydık artık Önümüzde Auxerre maçı vardı. %100 kazanmalıydık.

VALENCİENNES - AUXERRE

Maçın önemini herkes anlamıştı ve herkes üstün bir performans sergiliyordu. 23.dakikada golcümüz Bratu ile öne geçtik. Stad yıkılıyordu. Sevinçten herkes havalara sıçrıyordu.Takım için bu süper bi şeydi Auxerre karşısında alınacak bir galibiyet takıma acayip gaz verirdi çünkü önümüzde zor bir fixtür vardı

Golden sonra Bratu ( Kendinden geçmiş)

İlk yarı 1-0 üstünlüğümüzle bitti ilk defa bir devreyi üstün olarak kapatmıştık oyuncular soyunma odasında halay çekiyordu. Bratu topluğunu çıkarmış halayın başını çekiyordu bende daldım aralarına ve maçın böyle bitmesini istedim. 2. yarıdada takımım aslanlar gibi mücadele etti ve 90 dakika'nın bittiğini belirten düdük çaldı. Üzerimden büyük bir yük kalkmıştı. Kazanmıştık işte rüya gibiydi ama başarmıştık. Maçtan sonra muhabir:

Muhabir: Tebrikler Mustafa bey kazanadınız.
    Ben: Çok saolun bu alibiyeti 3 haftadır hakediyorduk ama bir türlü alamıyorduk süper bir şey oldu bizim için
    Muhabir: İlersi için amacınız nedir?
    Ben: Valla öncelikli amacımız bu galibiyet serisine devam etmemiz ama önümüzde çok zorlu iki maç var Paris ve Lille Maçları bu maçlardan puan alabilirsek artık ligde kalmışızdır demektir ama futbol bu
    Muhabir: Teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim.
    Ben: Saolun kolay gelsin

Maçın Adamı (tabiki): Florin Bratu

SONUNDA VALENCİENNES KAZANDI TEBRİKLER MUSTAFA!

VALENCİENNES UZUN BİR ARADAN SONRA KAZANDI TARAFTARLAR BUGÜNÜ SEVİNÇLE KUTLADI MUSTAFA EKİCİNİN ÖĞRENCİLERİ KİBİRLİ AUXERRE'E FUTBOL ÖĞRETTİ.

SONUNDA MUSTAFA'NIN ÖĞRENCİLERİ KAZANDI TARAFTARLAR ÇOŞTU

MUSTAFA EKİCİ'NİN TAKIMI VALENCİENNES UZUN BİR ARADAN SONRA GALİP GELDİ ESKİŞEHİRLİ OLAN MUSTAFA ESKİŞEHİR'İN YUNAN İŞGALİ KURTULUŞUNDAN BİR GÜN ÖNCE VALENCİENNES'İ KURTARDI. BİZ FANATİK AİLESİ OLARAK MUSTAFA'YA BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA BAŞARILAR DİLİYORUZ..

Paris ve Lille maçları ne oldu puan durumu nasıl bir hal aldı devamı yarın
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler dostum galibiyete kavuşdun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrikler kazandın

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    tebrikler kazandın
    öyle oldu biraz dostum
    I'm back...

Valenciennes kümeyeeee. kümeyeeee, kümeyeeeeee!!

Mustafa küme düşecen

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Tebrikler dostum galibiyete kavuşdun
    sonunda ya biraz uzun oldu ama tam oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Valenciennes kümeyeeee. kümeyeeee, kümeyeeeeee!!

Mustafa küme düşecen
    durum öyle gibi ama lig uzun bir maraton daha sürprizler var yarını bekleyin
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi bakalım kümede kalmaya çalış...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bu galıbıyet futbolcuları gaza getırebılır

Nesil
    2006
    Yer
    -

galibiyet alman çoooook ilginç bravo

Uzun aradan sonra kazanmissin... devamini bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

helal kazanmışın tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    -

[QUOTE=cekochan;598254]Uzun aradan sonra kazanmissin... devamini bekliyorum...[/Q

hiç kazanmadıki

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sonunda kazanmıştık üstelik güzel oynamıştık takım taktiğe alışmaya başlamıştı Karşımızda ligin zorlu ekiplerinden biri vardı Paris Saint Germain yani kısaca PSG takımıma güveniyordum ve en azından beraberlik bekliyordum.

VALENCİENNES - PARİS SAİNT GERMAİN

Maçın başlarında 2 takımda birbirlerini tartıyordu. PSG 20.dakikada Pauleta ile net bir pozisyondan yaralanamadı. Ardından bizde Nouma ile bir pozisyondan yararlanamadık. 40. dakikada golcümüz Bratu bizi yine öne geçirdi.1-0 yine öne geçmiştik golden sonra Bratu'da kendinden geçmişti

Ama sevincimiz uzun sürmedi Pauleta takmına beraberliği getiren golü attı Golden sonra Pauleta böyle sevindi:

Devre 1-1 bitti. Soyunma odasında Rudy Mater'e çok bağırdım. Pauleta'yı kaçırıp gole sebebiyet vermişti. 2.yarıya Lamine Sakho ile çıktım. Nouma'yı oyundan aldım. Nouma üzerime yürüdü ama Sakho beni korudu.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarda bir türlü gol olmuyordu. Maçın 82. dakikasında Bratu inanılmaz bir gol kaçırdı. Maç 1-1 bitmişti ama bu bizim için genede iyi bir skordu. Maçın adamı PSG'den Pauleta idi:

Maçtan sonra muhabirle aramızda şöyle bir söyleşi geçti:

Muhabir: Selam Mustafa bey nasılsınız? Yüzünüzün haline bakılırsa baya neşelisiniz. 2 maçta 4 puan ne düşünüyorsunuz?
    Ben: Teşekkür ederim Allah neşemizi bozmasın amaçladığımız yolda ilerlemeye başladık. Şimdi önümüzde bir Lille maçı var eğer bu maçtanda puan alırsak bir şeyleri başarmışız demektir. İyi akşamlar.

BONJOUR VALENCİENNES ! (GÜNAYDIN VALENCİENNES)

VALENCİENNES UYANDI. ARTIK KAYBETMEMYİ ÖĞRENMİŞ GİBİ GÖZÜKÜYORLAR. 2 MAÇTA 4 PUAN ALARAK İYİ BİR SIÇRAYIŞ YAPTILAR VALENCİENNES LİGDE KALACAK GİBİ DURUYOR

İŞTE MAÇTAN İSTATİSTİKLER:

BU MAÇTAN SONRA PUAN DURUMU ŞÖYLE OLUŞTU:

LİLLE MAÇINDA NELER YAŞANDI DEVAMI YARIN!
    I'm back...

Mustafa küme düşecen olm

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Mustafa küme düşecen olm
    İnşallah yok abi düşmem heralde oyuncular gaza geldi çok pis
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    -

senden kötü takımlarda varmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet bence kalır

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir küme mücadelesi daha mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bir küme mücadelesi daha mı?
    mücadele değil kalırım kesin
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    mücadele değil kalırım kesin
    hadi len

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

PSG maçından sonraki rakibimiz Lille idi. Lille gerçekten zorlu bir rakipti. Ama bizimde ligde kalmamız gerekiyordu. Bu tür maçlarda en azından 1 puan alsak bizim için kardı.

LİLLE-VALENCİENNES

Maça hızlı başladılar. Hepimizin yakından tanıdığı Souleymane Youla Lille'yi 1-0 öne geçirdi. Cevabımız gecikmedi. Milos Dimitrijevic'in 10.dakikada beraberliği yakaladık.GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Bu çok iyiydi çünkü çabuk cevap veremediğimiz maçların hepsini kaybetmiştik. Bu sefer Lille bizden iyi oynuyordu. Ama bir türlü gol atamıyorlardı. İlk yarı 1-1 bitti.
    Devre arasında takıma bu maçı kazanabileceklerini söyledim. 2.yarıda bunu kanıtlayacaklardı. 2.yarıda biz daha iyiydik ama bir türlü gol atamıyorduk. Taaki 80. dakikaya kadar...Takımın golcüsü Bratu yine sahneye çıkmıştı.GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL 1-2

Korkunç bir şeydi 1 puan alsak yeter dediğimiz bir deplasmandan 3 puan ile dönmek üzereydik son dakikalar nefesleri kesti. Ama defansımız iyi direndi. Maç sona ermişti 2.defa kazanmıştık. Puanımızı 8'e çıkarmıştık...

VALENCİENNES ALIŞTI.

VALENCİENNES YİNE KAZANDI. MUSTAFA'NIN ÖĞRENCİLERİ OLMAYACAK BİR GALİBİYET KAZANDI. MAÇTAN ÖNCE HİÇ ŞANS VERİLMEYEN VALENCİENNES MAÇI 2-1 KAZANDI. BRATU YİNE GOLÜNÜ ATTI MAÇIN ADAMIYDI.

TROYES MAÇINDA NELER OLDU DETAYLARI YARIN TABİ DAYANABİLİRSEM
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    -

lille maçı çok güzel olmuş ama senden umudum yok

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri