Lyon maçında iyi oynayıp kazanamamıştık takımımın morali iyi değildi sadece 1 puanımız vardı onuda Sedan'dan almıştık üstelik Sedan maçı 9 kişiyle tamamlamıştı. Lyondan sonra yine zorlu bir rakibimiz vardı : MONACO
Bu maçta puan yada puanlar alabilmek bizim için çok önemliydi.
MONACO - VALENCİENNES:
Maça süper başladık Lille'den kiraladığım Kevin Mirallas 3. dakikada takımımızı 1-0 öne geçirdi çok sevinmiştim ama bu sevincim uzun sürmedi Gonzalo Vargas'ın 10.dakikada attığı golle Monaco 1-1 lik beraberliği yakaladı ilk yarı karşılıklı ataklara rağmen 1-1 sona erdi.
2. yarı iyi olan taraf yine bizdik ve 53. dakikada Bratu'nun attığı gol bizi ikinci kez öne geçirdi 1-2 Harika bir oyun sergiliyorduk. 80.dakikada sahneye büyük golcü Jan Koller çıktı ve durumu 2-2 yaptı. Tam ben bana 2-2 de yeter derken bir başka büyük golcü Marco Di Vaio 87.dakikada ortaya çıktı Monaco bu golle 3-2 öne geçti ve maç böyle bitti. İyi oynadığımız bir maçı yine kaybetmiştik bu hastalığımız devam ediyordu.....
MAÇIN ADAMI: JAN KOLLER
HA GAYRET TÜRK! HA GAYRET VALENCİENNES!
VALENCİENNES YİNE KAYBETTİ AMA BU SEFER KAZANMAYA BAYA YAKLAŞTILAR VALENCİENNES'İN HENÜZ BİR PUANI VAR!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
devamı yarın arkadaşlar bugünlük bu kadar yorumlarınızı,eleştrilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum