2.Haftada Wigan ile oynayacaktık. Wigan'dan sonra ise çok önemli bir 2 hafta vardı önümüzde. Biri kendi evimizde oynayacağımız Liverpool maçı, diğeri deplasmanda oynayacağımız Chelsea maçı.Futbolcularımın aklı o maçlara kaymıştı ister istemez. Ve bu da Wigan maçında zorlanmamıza sebebiyet verdi. Ancak yine de 2'de 2 yapmıştık ve önümüzdeki 2 zorlu maça kayıpsız başlayacaktık.
İngiltere Ligi 2.Hafta Maçı:
TOTTENHAM DEVLERE GÖZ KIRPTI
Tottenham, Liverpool ve Chelsea maçları öncesinde çıktığı, Wigan maçını 1-2 kazanarak, zorlu 2 haftaya kayıpsız girdi. Ligde geçen hafta tartışmalı bir galibiyet alan Tottenham, bu hafta iyi oynarak kazandı ve devlere GÖZ KIRPTI.
"Maçın ilk yarısına ruhsuz, aklı başka yerde olarak başlayan Tottenham, 11.dakikada yediği golden sonra kendine geldi ve dirildi. Wigan kalesini bombardımana tutan Tottenham, 20.dakikada, Defoe'nin attığı golle durumu eşitledi. İlk yarı boyunca 2 direkten dönen top ve birde boş kaleye gol kaçıran Tottenham soyunma odasına beraberlikle girdi.
2.Yarının başlarında sahneye çıkan, yeni transfer Iversen durumu 1-2'ye getirdi ve Tottenham'a 3 puanı kazandırdı. Bu haftada zorlanan Tottenham'ın gelecek haftaki Liverpool maçında nasıl oynayacağı merak konusu. Mert Can Uslu'nun takımın ruhsuz oyun düzenine bir çare getirmesi gerektiği düşünülüyor."
Maçtan sonra beni arayan başkanla aramızda şu konuşma geçti:
Başkan: Tebrikler. Bu başarıyı gelecek haftada bekliyoruz.
Ben: İnşallah başkanım. Takımımıza güveniyorum.
Başkan:Tabi güvencen, o kadar para harcadık. Ben anlamam valla. Pool ile Chelsea maçlarından galibiyet bekliyorum. 1 villamın 2 aylık kirası kadar para harcadın be. Var mı ötesi? Hadi iyi akşamlar...

Futbolcularımın aklı o maçlara kaymıştı ister istemez. Ve bu da Wigan maçında zorlanmamıza sebebiyet verdi. Ancak yine de 2'de 2 yapmıştık ve önümüzdeki 2 zorlu maça kayıpsız başlayacaktık.