Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: en kaliteli ve zevkli lig hangisi?

bence de almanya.
    hiç bir şey belli olmuyor bayern ve HSV çok zorluyor.
    w.bremen en iyisi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence de premier lig en güzeli.tek sorun 5 yedek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hepimiz premier diyoruz da serie a'da saglamdır özellikle zirveyi zorlayan guclu takım sayısı fazla...milan,inter,roma,palermo,fiorentina,lazio, bir sonraki sezon juve iyi cekismelere sahne olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ingiltere ve ispanya bence.. her ikisinde de son derece güçlü takımlar var ve hiçbir zaman zirvede yalnız kalmıyorsun zaten zirveye cıkabılıyorsan ne ala..

beni en çok italya seria a sarıyo...
    çünkü iyi oyuncuların çoğu ilerleyen zamanlarda orada toplanıyo we rekabet gitgide artıyo...
    sonuncu,gelip seni,senin sahanda zorlayabilio...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Türkiye ligi oldukça zevkli fakat seni zorlayacak takım yok bi süre sonra insan sıkılabiliyo bir de oyuncu geliştirmek çok sınırlı genelde potansiyel yetenekler yabancılardan cıktıgı için..Türk potansiyel cıktıgı zaman geliştiriyorsun ona da büyük takımlar sağlam bi teklif yaptıgı zaman başkan devreye girio

İngiltere Liginde çok fazla maç trafiği var.Ne kadar büyük oyuncun var o akdar iyisin diyemicem çünkü biraz iyisin..iş taktikte bitiyo. bi de 5 yedek çok sıkıcı bişey.Ayrıca çalışma izni problemi var,adamı çileden cıkarıyo.

İtalya Ligi..İlk sene takımlar cezalı olduğu için inter açık ara şampiyon (tabi roma'yı almadıysanız..ben aldım son maçta verdim şampiyonlugu ) Ayrıca şu özelliğe sinir oluyorum..her sene 1 AB dışı oyuncu..çok saçma..sıkıyo..

O yüzden bi oyunda 3 Lig açacaksın canın sıkıldıgında diğer ülkeye tranfer ol

7. Default

İngiltere-İspanya-İtalya-Almanya-Fransa-Türkiye-Portekiz-... şeklinde gider.

bence ingiltere ve turkiye turkiye liginde de cok zevk aliorum ama tani ingiltere ligi de bir baska

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bnde brezilya ligini sewiyorum. cok kaliteli oyuncular var ama takımların transfer bütçeleri cok düşük
    Quote Originally Posted by omer_can_gs View Post
    Brezilya ligi de öyle.Sonuncu birinciyi yeniyor.Sonuçlar belli olmuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Almanya gerçekdende mükemmel bi lig çünkü her takım her an şampiyonluğa oynayabilirken şampiyon olacak denen takım orta sıra mücadelesi verebiliyor tabi puanlarda çok yakın oluyo birbirine bu yüzden en zevkli lig bence ama italya ve ispanyanın zorluk derecesi ve mücadeleside güzel...

Türkiye süper liqi. Kendi ligimize sahip cikak yav
    Zevkli oyunmu ariyonuz alin Yeni Nazilli Belediyesporu bakin ne kadar güzel mücadeleci bi lig olur

Nesil
    2005
    Yer
    34

ingiltere alt ligleri bence

Tabiki İng.Premier ve Spain Ligi!

14. Default

bence ingiltere ligi kotu cunku transferlerde calısma ıznını beklıyon o kotu ıspanyada forma numarası 25 kadar o cok sacma ayrıca 3 dıs oyuncu ıle sınırlı serıa ıyı ama o kadar degıl almanyada ogle en ıyısı turkıye lıgı her sey sorunsuz kotu takım secıp bıle bırıncı olursun senın oynamana baglı!!!

15. Default

ispanya - la liga

16. Default

ingiltere ligi çok zor.....italya ve ispanya da sarıyor ama daha kolay premiere göre....ama ingiltere ayrı bir zevkli....

Herkes aynı Liglerde birleşmiş.Yani büyük çoğunluk İngiltere ve İspanya diyor!

Türkiye 2.Lig B Kategorisi.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri