İbrahim Akın hiç Tigana'ya suç atmasın.Ondan önce Rıza Çalımbay'da çoğunlukla oynatmıyordu Akın'ı kendisini çok beğenen Vicente Del Bosque'de...
İbrahim konuşacağına çalışsaydı şimdi Arsenal'de oynuyor olacaktı.Bir ara Arsenal scoutlarını göndermişti Akın'ı izlemeleri için.Raporda ne yazıyordu?
"yetenekli ama dağınık, çok top kaybı yapıyor, savunmaya yardım etmiyor, pas vermiyor, güçsüz"
Kaç senedir yok yetenekli çocuk yok genç çocuk ısrar edilsin diyoruz ama vallahi bu adam benim gençliğimi tüketti.
Geçen sene Bobo geldiğinden beri kendini ne kadar ileri götürdü,Gökhan Güleç ise hep yerinde saydı.Burak Yılmaz ikinci ligden gelip ilk 11 oynadı Beşiktaş'ta,geçen sene Gaziantespor'un oynatmadığı Gökhan Güleç her maç banko oynuyordu.Ama gördüğümüz gibi hiç biri futbolunu ileriye götüremiyor.Oynadığı zaman Gökhan Güleç'in de Burak Yılmaz'ın da durumu ortada hatta İbrahim Akın'ın son hali sahada yürüyemiyecek seviyedeydi.
Yani şu an bence Jose Kleberson ile birlikte Beşiktaş'a yakışmayan iki oyuncudan birisidir İbrahim Akın.Giderse hiç üzülmem hatta sevinirim,ben 1 senedir gitsin diyordum zaten.

Alıntılı Yanıtla