Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 96 arası toplam 96 sonuç

Konu: fm de yaptığınız en büyük bütçe

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Fenerbahce ile tuncayı satmamayı basaranlara bi soru nasıl oluyorda tuncay ve alex i elinizde ilk sene tutabiliyorsunuz hile yapmadan ? tuncayda alex de sözleşme imzalamıyorlar ve arsenal yada atletico madrid tuncaya teklif yapıp alıyor.

Valla ben iskoç ikinci liginden gretna ile 4. sezonumda yaklaşık 4 milyar euro bütçe yapmıştım,oyun çok baymıştı. Kafamda ezber etmiş genç yetekleri alıp 6 ay oynatıp peşin para istemeden faiş fiyatlara satarak yaptım bu bütçeyi.büyük takımlardan peşin 0 euro 24 ay vadeli 80 milyon euro istiyosun veriyolar rakibin olmadıkları için.

Quote Originally Posted by chelseaboss View Post
    şahsen ben chelsea ile 848 milyon $ bütçe yapmıştım benim amacım 1 milyar $ dı ama babam benden habersiz bilgisayara format atmış yoksa epey yapardım
    Chelsea ile bende 790 milyon$ şu anda
    1 milyon $ mı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by colakottos View Post
    Valla ben iskoç ikinci liginden gretna ile 4. sezonumda yaklaşık 4 milyar euro bütçe yapmıştım,oyun çok baymıştı. Kafamda ezber etmiş genç yetekleri alıp 6 ay oynatıp peşin para istemeden faiş fiyatlara satarak yaptım bu bütçeyi.büyük takımlardan peşin 0 euro 24 ay vadeli 80 milyon euro istiyosun veriyolar rakibin olmadıkları için.
    İmkansız insan sallarda bu kadar sallamaz

4. Default

Quote Originally Posted by booyaka View Post
    ben liverpoola 222 milyar dolar yaptım ama sonra bilgisayar çöktü format atmak zorunda kalmasak daha yapardım
    yok daha neler abicim rakamları biraz gerçekci sallayın ya

at. madridde 122 milyon dolar bütçe 4 yıl içinde ve 1 yılda da 100 milyon dolarlık transfer hepsi peşin para yani 222 milyon dolar yaptırdım kulübü aldığımda 3 küsürmilyondolar bütçe verdilerdi sıkarken sıkarken bugünlere geldik herifler sonra bizi beğenmedi ligde 5. sıradayız kovdular neyimiş dünya starı getirmedin die manya ya bu adamlar...

BN 2012 de LiverpoOlLa 1.1 miLyar dolar yaptm eueheheh

galatasarayla şuan oynadığım oyunda 300 trilyonum oldu..kendim yapmadım ama 2009 da chalsea nin başına geçtiğimde bi baktım adamların 500 trilyonu vardı çatır çatır yedim marinyonun parasını

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri