Quote Originally Posted by uskudaranadolu View Post
anlıyorum ben sıkı bır fm hastasıyım aslında fm ıle sınırlı degıl butun manager lık oyunlarıyla oynuyorum ama FM bıras daha gercekcılık katıyor sonucta ben kendı takımım ıcın ıstedım ama bana herhangı bır takım denırse seve seve herseyını arastırırım laf olsun dıye degıl saglam bılgılerle yaparım cunku ben her zaman alt lıglerde oynamayı sevıyorum ve dogru verılerle oynamak ısterım hem sız zorlanıyoruz dıyorsunuz kac kez basvuru yaptım hıc kabul gormedı sanırım umarım bır takım ıcın arastırma ısterler benden
Basvuru sistemi ne yazik ki istedigimiz gibi calismadi. Basvuru yapan kisilerden bir kismina ulastik ancak bir cogundan is yapmaya gelince haber alinamadi.

Sistemde ufak bir degisiklik yaptik ve artik bu forumlarda ilk once bilgilerini, hunerlerini gostermesini istiyoruz arastirmaci olmak isteyenlerin. Detaylari okumak icin http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31609 adresine gidiniz.

Ozellikle bu bolumu cok yakindan takip ederim ben ve burada yazdiklari sayesinde arastirmaci olarak alinan bir kac arkadasimiz var. Bu nedenle arastirma ekibine eklenmek icin yapmaniz gereken ozellikle Lig A veya Lig B takimlarini yakindan takip edip bu takimlar hakkinda yukaridaki link'de belirtilen formata gore degerlendirmeler yapmak.