KONU FAZLA DAĞILDI GALİBA

Lille galibiyetinden sonra takımım artık gaza gelmişti aslında bu kadar puan kaybına galiba taktiğim neden olmuştu.
Lilleden sonra ki rakibimiz düşmeme mücadelesinde rakipleimizden biri olan Troyes idi.

VALENCİENNES-TROYES

Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Ne yapıp edip kazanmalıydık. Sistemimizde oynama yapmadım. Maç ortada geçiyordu. İlk yarı böyle bitmişti. 2.yarıya Nouma'yı oyuna alarak başladım. Galiba bunun faydasınıda aldım. Nouma 2 kişiyi çalımlayarak ortasını yaptı. Gelen topa Bratu harika vurdu. GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 1-0 öne geçmiştik golü atan klasik isim Bratu idi.

Troyes daha bu golün şokunu atlatmadan yine Bratu sahneye çıktı. Bu maçı seyrederken sanıyorum Özhan Canaydın'ın içi baya gitmiştir. Çünkü Bratu sahada şov yapıyordu. GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Bu golden sonra Troyes'in bir kaç atağı vardı ama başarılı olamadı. Ve maç 2-0 bitti. Yine kazanmıştık. Taraftarların gözüne girmeye başlamıştık. Takımda herşey tıkır tıkır işliyordu artık.

SUPER VALENCİENNES
BU BAŞLIĞI ATACAĞIMIZI HİÇ UMMUYORDUK. AMA VALENCİENNES GERÇEKTEN SÜPER OYNUYOR.GALİBA ARTIK HEDEFLERİ LİGDE KALMAK DEĞİL. İNTERTOTO ARTIK HEDEFLERİ.
MAÇTAN SONRA TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA EKİCİ YAPTIĞI BASIN TOPLANTISINDA SENE BAŞINDA DÜŞMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILAN TAKIMININ CEVABINI SAHADAKİ MUHTEŞEM OYUNLA VERDİĞİNİ SÖYLEDİ MAÇIN ADAMI BRATUYA İSE ÖVGÜLÜ SÖZLER YAĞDIRDI.
'' BRATU İNANILMAZ BİR FUTBOLCU TAM BİR SANTRAFOR AYRICA TAM BİR PROFESYONEL ONA BURDAN HARİKA OYUNU İÇİN TEBRİKLERİMİ VE TEŞEKKÜRLERİMİ YOLLUYORUM. ANCAK BİR YANDANDA SEZON SONUNDA GİDECEĞİ İÇİN ÜZÜLÜYORUM.'' DİYEREK BRATU'NUN TAKIMI İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BELİRTTİ:

İŞTE MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ