-
Transfler
Remzi : Baskanim 7m $ transfer butcesimi olur allahin seversen bunun defansi var kanat oyuncusu var psyho su var koc var hangi birini alicam ben bu parayla
Baskan :Bak Remzi Yasiminda verdigi deneyimle sana babacan bir yaklasim sergiliycem yikil lan gozum gormesin bu takim bu kadroyla gecen sene UEFA kupasini aldi gelmissin burda zibidi zibidi 7 m$ az yok defans yok psyho bilmem ne , psyho ne oglum bi kere bana burda para icin kelime oyunu yapma delikanli ol biraz bak Ersun Yanal dan feyz al biraz
Remzi : Ama baskanim giiiiik ama baskanim ama o is oyle olmazki... ama baskanim..
Baskan : Hadi canim hadi guzelim yollan bende simdi karizmami pekistirmesi ve para babasi oldugumu simgeleyen bi puro yakiyim...
Ewet cimri baskanin verdigi 7 m $ ile ancak 5 tane idman icin koc aldim kalan para ilede kristoffer haestad i alabildim ve juventusdan da Igor Tudor u kiraladim

Spiker: Ewet su anda Sevillanin yeni transferi Kristoffer Haestad ile birlikteyiz evet Kris yeni takimdasin dusuncelerin neler?
Kristoffer Haestad :Arkadasim benim adim Kristoffer tamammi ?kris ne ya ? lisede uzun essek oynamisligimizmi var seninle hemen enseye tokat popoya saplak kivamina geldin biraz profesyonellik ya
Spiker :utanc utanc utanc....
Mesaj Yetkileri