güçleri pek iyi değil ama 2. yarılarda işime yarıyo karşı takımın savunmayı yıpratıyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Artık kimse bizi durduramıyordu. Belkide bizi durdurabilecek tek takım Fransa liginin lideri St. Etienne idi. Maçtan öce kimse bize şans vermiyordu. Kimi otoriteler fark bile yer diyordu. Ama biz asıl cevabı sahada verecektik.....

VALENCİENNES-ST.ETTİENNE

Bu maçı kazanıp bir üst tura atlamalıydık.Hem takımın morali açısından hemde bize güvenmeyen otoritelere karşı iyi bir cevap vermeliydik.

Maça biz başladık. Ve iyi oynayan taraf her maç olduğu gibi yine bizdik. Artık rüzgar bizim arkamızdaydı. Taraftarın inanılmaz desteği takımı galeyana getirdi. 23. dakikada Bratu'nun golüyle 1-0 öne geçtik. ( artık yazmaktan bıktım ) GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:
inanılmaz bir oyun sergiliyorduk ve bunu yediremeyen St. Etienne'li oyuncular sert oynamaya başladı. 26.dakikada Daniel Bilos kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Galibiyet kesin gibiydi artık ancak erken konuşmamak gerekiyordu. Tam ben böyle derken Lamine Diatta ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 2-0 Herkes şaşkındı. Oyuncularımdan galibiyet bekliyordum. Ancak bu kadar kolay bir galibiyet beklemiyordum. Açıkçası kimse beklemiyordu. Ama sahneye İlan çıktı ve bu galibet öyle kolay değil dedi. 45. dakikada düzgün bir vuruşla topu kaleci Penneatteu'nun yanından ağlara gönderdi.
(ST.ETİENNE'NİN GOLÜNÜ ATAN İLAN)

Ve ilk yarı bizim üstünlüğümüzle bitti 2-1 Oyuncularımın performansı harikaydı. Onlara performanslarını düşürmemelerini istedim. Onlarda öyle yaptılar. 2. yarı yine iyi oynayan taraf bizdik. 72. dakikada Lamine Sakho'nun golüyle 3-1 öne geçiyorduk. GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Maçı 3-1 kazanıp Fransa Lig kupasında bir üst tura atlıyorduk.

VALENCİENNES COŞTU
VALENCİENNES YİNE BİR SÜRPRİZE İMZA ATTI. LİG KUPASINDA KUPANIN FAVORİLERİNDEN FRANSA LİGİNİN LİDERİ ST.ETİENNE'İ FARKLI YENDİ 3-1 VALENCİENNES BU GALİBİYETLE FRANSA KUPASINDA BİR ÜST TURA ÇIKTI.