Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 95 arası toplam 95 sonuç

Konu: Beşiktaş'ta Büyük Şok !( Son Dakika)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oleyyy
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

kaleci benim yaşımda veya küçük ama patlarsa ki patlayacağını beklemiyorum bjk için iyi olur runje iyi gidiyodu ama

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yuh ya Edu neysede Runjenin cezasi nasil iner allah askina yapmayin ya

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bütün spor yazarlari penalti demedi,bos keseden sallama.Ben ogün bütün spor programlarini izledim ve cogu kisi penalti demedi.Ayrica konu okadar cok tartismali ki hakem orada ne yapsin.Saniselik olay.Penalti göstermedi diye hakeme yüklendiniz gene...

Tümer´in pozisyonun da bende Erman Toroglu penalti degil diyor ya iste,daha ne istiyon?Ben de ona katiliyorum...
    Bütün spor yazarları penaltı dedi. Bol keseden falan sallayamıyorum, sallayan sensin. Metin Tokat, Erman Toroğlu, Bülent Yavuz gibi kişiler penaltı dedi. Diğer birçok köşe yazarı da Tuncay'ın pozisyonu için penaltı dedi.

Tümer'in pozisyonu için de söylüyorum, Erman Toroğlu hariç her spor yazarı penaltı dedi. 90 Dakika'dan tut Stadyum'a, Futbolmania'dan tut Santra'ya tüm spor yazarları penaltı dedi Tümer'in pozisyonu için.

Martinez-Semih pozisyonunda mutabıksın zaten benimle.

Penaltı tartışması yapmayacağım burda, ben penaltıdan çok oyuna bakarım. V.Manisaspor maçı sonunda da bunu bu şekilde belirttim zaten. 90 dakika boyunca kaleye sadece 1 isabetli şut çekiyorsan sen, galibiyeti haketmiyorsun demektir ve penaltıların arkasına sığınmaman gerekir.

Konuyu Saptırmayın.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri