Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Lig Bitiminde En Yukarıda Kim Olacak?

Voters
290. You may not vote on this poll
  • Valencia(LaKe)

79 27.24%
  • Barcelona(sherry)

135 46.55%
  • Real Madrid(tosunpasa)

76 26.21%
1 ile 30 arası toplam 795 sonuç

Konu: İspanya'nın Tepesinde Türkler Var (Ortak Kariyer)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yav bu program çok kısa sürüyor
    Bu haftalık öyle oldu.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi

EL STADIUM (CHAMPIONS LEAGUE SPECIAL)

Ersin Düzen:Hoşgeldiniz futbolseverler,Şampiyonlar Ligi özel programıyla karşınızdayız.Hemen Valencia maçı ile başlayalım
    Gürcan Bilgiç:Şu 31. dakikada gol atılan maçla mı ehehehe
    Ahmet Çakar:Şimdi bu hoş kaçmadı Gürcan,böyle 12-18 yaş grubu espriler,ciddi bir futbol programında hoş gitmedi
    Kazım Kanat:Haklısın doktor,burası ciddi bir müessese
    Ersin Düzen:Sayın Bilgiç,programa tat katmak amacıyla espriler yapmanız hoş ama seviyeyi biraz daha yüksek tutarsanız sevinirim
    Gürcan Bilgiç:Şey ben,hani ilk programda olmuştu ya ondan şeeetttim,yoksa terbiyesiz anlamında söylemedim
    Ahmet Çakar:Bunun terbiyelisi de mi var Gürcan,işkembe mi bu Gürcan
    Ersin Düzen:Ve programa Bordeux - Real Madrid karşılaşması ile devam ediyoruz
    Ahmet Çakar:Sanırım Alican Tosun'un yaşı tutmadığı için pasaport çıkartmamışlar,takımın başında sanki kimse yokmuş gibi oynadı Real Madrid,çakmak mıdır zippo mudur nedir ondan da yediler golü,tatlının üstüne kaymak oldu
    Ersin Düzen:Son maçımız ise Barcelona - AEK
    Gürcan Bilgiç:İlk programda da belirttiğim gibi Barcelona kendi sahasında maç kaybetmez
    Ersin Düzen:Başka yorum yok mu?
    Gürcan Bilgiç:Olsa dükkan senin
    Ersin Düzen:Bize ulaşan seyircilerimiz programın kısalığından şikayet ediyor,mesela Antalya'dan Şemsi Şek "Yav bu program çok kısa sürüyor" şeklinde bir serzenişte bulunmuş
    Ahmet Çakar:Kendisini şiddetle kınıyorum,napalım slow motion mı yapalım programı gerçi Kazım Kanat normalde de slow motion takılıyor ehehehehe
    Kazım Kanat:Kızdırma beni doktor,Matrix'ten adam çağırtıp hem slow hem de fast motion da döverim seni
    Gürcan Bilgiç:Neo'yu çağıracaksın heralde Ne"bu"'yu çağır da ayıp olmasın ehehehe
    Ahmet Çakar:Lütfen stüdyoyu terk et Gürcan
    Gürcan Bilgiç:Ama ben
    Ahmet Çakar:Eğer yarın sabah buz dolu bir küvette bir böbreğinden eksik şekilde uyanmak istemiyorsun lütfen çık Gürcan
    Gürcan Bilgiç:Tamam hocam
    Kazım Kanat:Çocuğun üstüne biraz fazla gitmedin mi hocam
    Ahmet Çakar:O benim çekirgem,karışma işime
    Ersin Düzen:Ve bir programın daha sonuna geldik.Haftaya aynı saatte görüşmek üzere
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri