Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 184 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Herşeyi anladımda tek anlamadığım nokta bir sezon boyunca illa penaltı kullanılacak diye bir kaide mi var? Daha önce belki penaltı posizyonları olmuştur, penaltı değildir, hakem görmemiştir olabilir. Ama bu penaltı olayını kulüp olarak çok büyüttünüz. Yok biz şu kadar maçtır penaltı kullanmıyoruz, yok bize bunu yapıyorlar, yok şunu yapıyorlar.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya? Avrupa futbolu aldı başını gidiyor bizimkiler hala kendi içlerindeki saçma sapan nedenlerden açıklama yapıp duruyorlar.. Biz bu zihniyette gidersek 10 yıl daha Avrupa'da başarı göremeyiz..

Bu arada Fenerbahçe'yi tebrik ederim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Herşeyi anladımda tek anlamadığım nokta bir sezon boyunca illa penaltı kullanılacak diye bir kaide mi var? Daha önce belki penaltı posizyonları olmuştur, penaltı değildir, hakem görmemiştir olabilir. Ama bu penaltı olayını kulüp olarak çok büyüttünüz. Yok biz şu kadar maçtır penaltı kullanmıyoruz, yok bize bunu yapıyorlar, yok şunu yapıyorlar.. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya? Avrupa futbolu aldı başını gidiyor bizimkiler hala kendi içlerindeki saçma sapan nedenlerden açıklama yapıp duruyorlar.. Biz bu zihniyette gidersek 10 yıl daha Avrupa'da başarı göremeyiz..

Haklısın bi takıma illa her sezon penaltı verilecek diye birşey yok.Bizim derdimiz penaltı olan pozisyonların es geçilmesi.Yani PENALTILARIN VERİLMEYİŞİ

34 hafta boyunca bir tek penaltı pozisyonu olmaz, penaltı verilmez, doğrudur. Ama 34 haftada %100'lük penaltı pozisyonları olur ve penaltı verilmez ise bunda hem kulüp hem taraftar tepkisini gösterir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Penaltı kazandığınıza göre hakemler önceki penaltılarınızı art niyetle görmemezlikten gelmemiş demektir
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Penaltı kazandığınıza göre hakemler önceki penaltılarınızı art niyetle görmemezlikten gelmemiş demektir
    O kadar isyandan sonra verilen penaltı sonucu nasıl böyle bir sonuç çıkarttın anlamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lider olan bir takım, bunca hafta penaltı almıyorsa bu tartışılır. Sen orta sıralarda veya alt sıralarda bir takım olursun, penaltı verilmez normaldir, zaten atak yapamıyorsundur.

Şimdi hakemler verdi, demek ki art niyetli değiller yorumu kusura bakmayın bence komik. Gördük geçen maçlarda art niyet var mı yok mu! Ofsayt deniyor, varsa vereceksin, vereceksin ki seni konuşmayalım. Sen gördüğünü çalamıyorsan, veremiyorsan zaten iyi hakem değilsindir. Biz de hakemlerimizn iyi olmadığını söylüyoruz zaten.

Geçen haftalarda da konuşuluyordu, konuşuluyorduk penaltı verilmiyor diye. Ama yine verilmeyen pozisyonlar oldu, o zaman istediler de verildi yorumu da komik oluyor yine bence.

Şimdi 1 penaltı verildi ya, artık işte penaltınız verildi susun yorumları başlar, verilmeyenlerden doğan kayıplar unutulur.

Neyse konu sapmasın, dün iyi mücadele vardı sahada. Alex direğe atmasaydı daha da farklı bitebilirdi, önümüzde BJK maçı var, onu da yenip bu havayla hem kupayı, hem şampiyonluğu almalıyız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Arkadaşlar hakemlerde insan değil mi? Hata yapamazlar mı? Gözlerinden kaçmış olamaz mı? Yoook hiç olur mu öyle şey, onlar kim ya?

Bu haftalarda kaç kere penaltınız verilmedi bana söylermisiniz? Ayrıca kulüplerimizden penaltıları es geçilen sadece sizin takımınız değil bunuda hatırlatırım. Diğer kulüplerimiz ne yapsınlar? Onlarda mı çıkıp "aaa bizim penaltımız verilmiyor olmuyor amaaa" diye açıklama yapsınlar..

Penaltınız verilmeyince "Ulusoy İstifa" oluyor. Bu saçmalığı bana açıklarmısınız peki? Ulusoy taraf mı tutuyor? Ulusoy Fenerbahçe'ye karşı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakemler art niyetli ise birileri kollanıyorsa bırakalın durdursunlar ligi ne anlamı varki nede olsa ayağını kaydırırlar Fb'nin o zaman
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Lider olan bir takım, bunca hafta penaltı almıyorsa bu tartışılır. Sen orta sıralarda veya alt sıralarda bir takım olursun, penaltı verilmez normaldir, zaten atak yapamıyorsundur.

Şimdi hakemler verdi, demek ki art niyetli değiller yorumu kusura bakmayın bence komik. Gördük geçen maçlarda art niyet var mı yok mu! Ofsayt deniyor, varsa vereceksin, vereceksin ki seni konuşmayalım. Sen gördüğünü çalamıyorsan, veremiyorsan zaten iyi hakem değilsindir. Biz de hakemlerimizn iyi olmadığını söylüyoruz zaten.

Geçen haftalarda da konuşuluyordu, konuşuluyorduk penaltı verilmiyor diye. Ama yine verilmeyen pozisyonlar oldu, o zaman istediler de verildi yorumu da komik oluyor yine bence.

Şimdi 1 penaltı verildi ya, artık işte penaltınız verildi susun yorumları başlar, verilmeyenlerden doğan kayıplar unutulur.

Neyse konu sapmasın, dün iyi mücadele vardı sahada. Alex direğe atmasaydı daha da farklı bitebilirdi, önümüzde BJK maçı var, onu da yenip bu havayla hem kupayı, hem şampiyonluğu almalıyız...
    Aynen katılıyorum.Nasıl yani bir hakem art niyetli değil diye diğer hakemler de mi art niyetli değil ? . Her hakem farklı tüm maçları aynı hakem yönetmiyorki

Simdi hakemleri kimse begenmiyor Türkiye´de.Galatasaray hakemler tarafindan en cok puani giden takim.Cok canimiz yandi,ama birgüne birgün Ulusoy istifa demedik.Bahane etmedik bunu,insandir onlar da yanlis karar verebilirler dedik.Ama görüyorum ki sezon basindan beri 2-3 tartismali penalti pozisyonu olmasina ve bunlardan sadece 1 tanesinin %100 penalti pozisyonu olmasina ragmen fbliler Türkiye´yi ayaga kaldirdi.Ulusoy istifa dendi vs.Bu yüzden fb yöneticileri cikti aciklama yapti,bazi hakemlerin istifasini istedi.Nedeni penaltilari verilmiyormus diye.Hangi penaltin %100 ki?(Semihin pozisyonu disinde)Bu konusmalardan sonra hakemler baski altinda kaldi ki fbnin sezon basindan beri verilen ilk penaltisi ofsayt oldugu halde es gecilmistir.Bu da kaniti!

Sen konusma yapacaksan,ilk basta kendi oyuncularini,teknik direktörünü sorgulayacaksin,neden bu takim iyi oynamiyor diyeceksin.Fenerbahce sanki bu sene iyi mi oynuyor?Hakemleri bahane ediyorsunuz.Yapmayin allah askina.Ilk basta Zico,ve sonra oyuncularda kabahati aramaniz lazim.Igneyi kendine,cuvaldizi baskasina hesabi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eray'cım önceki mesajlarımda bir yerde belirtmiştim. Ben araştırmadım ama geçen hafta televizyonda 7 pozisyon gösterildi penaltı olabilecek. Önceden yazdığım gibi, GS sanırım 6 penaltı kullandı ve belki 3-4 tane de penaltısı verilmedi. Fenerbahçe'ye de en azından bu 7 pozisyondan 2-3'ü verilmiş olsa bu kadar isyan olmazdı. En basiti Martinez'in tekmesi.

Hakemler tabi ki hata yapacak, hatasız kul olmaz. Geçen senelerde GS-BJK taraftarı değil miydi hakemler FB'yi kolluyor diyenler. Elle atılan golleri veremiyor diyenler. Siz diyorsunuz ki hakemler FB'yi kolluyor o zaman sorun yok ama aynı hakem FB aleyhine oldu mu yapmaz. Zamanında eğer FB'yi kolladılarsai demek ki kollama işini yapıyorlar, şimdi de başkalarını kolluyorlar. Yani hakemlerimiz berbat durumda...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

sölediklerine katılıyorum ama penaltı olan pozisyonların pnelatı verilmemesi rakip takımlarara gereksiz penaltılar verilince insan isyan noktasıma geliyor
    en bariz penaltı verimedi mesela:sakarya feberbahçe maçında martinez semih'e uçan tekme attı ama hakem kart bile vermedi bunu gibi pozsyonlara penaltı verilmeyince çok konuşuluo tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Sen konusma yapacaksan,ilk basta kendi oyuncularini,teknik direktörünü sorgulayacaksin,neden bu takim iyi oynamiyor diyeceksin.Fenerbahce sanki bu sene iyi mi oynuyor?Hakemleri bahane ediyorsunuz.Yapmayin allah askina.Ilk basta Zico,ve sonra oyuncularda kabahati aramaniz lazim.Igneyi kendine,cuvaldizi baskasina hesabi...
    Ben bunu da anlamıyorum, biz zaten takımımızı eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç konusunda da yazıldı bu, oradaki yorumlara bakarsanız yine verilmeyen 1 penaltı pozisyonu vardı ama yorumlarda ilk olarak oynanan oyun belirtildi. Sen böyle oynarsan penaltı verilse ne olur, verilmese ne olur dendi. Biz kendi hatalarımızı görüp eleştiriyoruz, bu konuda şüpheniz olmasın...

(Yazının ilk bölümünü alıntılamadım, çünkü cevap verirsem olay daha da uzayacak)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Simdi hakemleri kimse begenmiyor Türkiye´de.Galatasaray hakemler tarafindan en cok puani giden takim.Cok canimiz yandi,ama birgüne birgün Ulusoy istifa demedik.Bahane etmedik bunu,insandir onlar da yanlis karar verebilirler dedik.
    neden demediğinizi ben söyleyeyim.Çünkü sezon başından Canaydın Ulusuy'un istifası için imza verene kadar Ulusoy sizin yani Canaydın'ın dostuydu.Sizin yanınızda olan birini neden istifaya çağırasınız ki ?

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben bunu da anlamıyorum, biz zaten takımımızı eleştiriyoruz. Geçen haftaki maç konusunda da yazıldı bu, oradaki yorumlara bakarsanız yine verilmeyen 1 penaltı pozisyonu vardı ama yorumlarda ilk olarak oynanan oyun belirtildi. Sen böyle oynarsan penaltı verilse ne olur, verilmese ne olur dendi. Biz kendi hatalarımızı görüp eleştiriyoruz, bu konuda şüpheniz olmasın...

(Yazının ilk bölümünü alıntılamadım, çünkü cevap verirsem olay daha da uzayacak)
    Serkan abi Nihat Özdemir cikti,hakemler hakkinda neler neler dedi,ama kendi oyunculari ve teknik direktörü hakkinda 1 kelime bile konusmadi.Bu sene iyi oynamiyoruz demedi.Ben bundan bahsediyorum.

Andriy sana cevap bile vermeyecegim.Ulusoy bizim tarafimizda diyorsun,en cok cezalari,hakem hatalarini biz gördük

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basına denmiyor olabilir, belki de basın sormuyor olabilir. Bu sene oynadığınız oyunu yorumlar mısınız diye ama içlerinde konuştukları, tartıştıkları kesin ki, kötü giden zamandan sonra takımda bir değişiklik oluyor ve kadroda birkaç kişi değişiyor.

Sonuç olarak mücadele etmeden şampiyon olamazsın bu kesin. Kalan maçlarda FB çıkar paşalar gibi oynarsa, isterse 100 penaltısı verilmesin yine şampiyon olur ve ben de olacağına inanıyorum zaten...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Andriy sana cevap bile vermeyecegim.Ulusoy bizim tarafimizda diyorsun,en cok cezalari,hakem hatalarini biz gördük
    Ne zamandan beri hakem hataları sizin başınızı yakmaya başladı.Siz onun istifa için imza verdikten sonra.Demekki neymiş ulusoy'un yanında olmassanız canınız yanıyor.Fenerbahçe 9 seneye yakındır Ulusoy'un karşısında duruyor.Halimizi düşün

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Verilmeyen penaltıların ardından sonra ar niye aramak birilerin amcası var demek en kolay olanı zaten neden takımını eleştirsinki
    So what?
    Saike

Daha sezonun ilk macindan basladi hakem hatalari bizim acimizdan

Yani Ulusoy´un gitmesi icin verdigimiz imzadan önce...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Daha sezonun ilk macindan basladi hakem hatalari bizim acimizdan

Yani Ulusoy´un gitmesi icin verdigimiz imzadan önce...
    Belki vardı ama kasıtlı değildi.Son zamanlarda çok olmaya başladı .Hem Fb hem GS açısından

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geriye dönüyoruz ben de Burak'ın elle gol attığı pozisyonu mu gündeme getireyim şimdi?

Bu konu bu tartışmaların yapılacağı konu değil, bundan sonra konu harici atılan mesajlar silinecektir, bilginize.

Şunu konuşalım; Tuncay mükemmel bir gol attı, uzun zamandır böyle güzel bir gol görmemiştim. Aurelio yine sessiz sedasız görevini yaptı, Appiah düzelince acaba Tümer yedeğe mi geçecek, yoksa Deniz mi yedek olacak? Golden sonraki Tuncay Tümer sevinci hakkında ne düşünüyorsunuz, benim çok hoşuma gitti o görüntü...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tuncay'ın gol benimde çok hoşuma gitti açıkcası
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakkını vermek lazım, güzel bir gol atmış ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Appiah iyileşince Denizin yerine oynayacak.Çünkü Appiah sağda oynayamıyor.Tümer solda gayet başarılıydı dün.Tuncay'da sağ kanatta fena değildi.Deniz de kötü oynadığına göre Appiah Denizin yerinde oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama pozisyonun gelişimi biraz bala olmuş gibi Tuncay ilk pozisyonda çok kötü vurdu o top gitti Tümer'e müthiş bir pas oldu
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında ilk pozisyonda Tümer, Kezman'a pası gönderi ama araya defans girdi ve Kezman iyi vuramadı, dışarı giden topa Tuncay yetişip hiç bakmadan gönderdi topu ve top da gitmesi gereken en iyi adama gitti, Tümer'e. O da iyi ortaladı, defans dokunmasa yine Kezman'ın önüne düşebilirdi top ama defans dokundu ve top Tuncay'a geldi. Tuncay ilk aldığın öyle vurmayı planladığını sanmıyorum, topu düzelteyim derken o pozisyon oldu ve güzel dönüş ve vuruşla golü buldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Tuncay´in pozisyonu da ofsayt desem dalarmisiniz bana

Tümer,Kezman´a orta acarken Kezman ofsayttaydi,ama gaziantepli oyuncu kafayi vurunca top tuncaya geldi,sonra Kezman ofsayttan cikti Yani biraz sans,gaziantepli futbolcu kafayi vurmasa kezmana gelecek ve ofsayt nedeniyle o atak gececekti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ona hiç dikkat etmemiştim o pozisyonda. Top Kezman'a gitmediği için de orasını göstermedi kameralar, bilemeyeceğim yani.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ben pozisyonlara cok dikkatli bakan biriyim Zaten maci izleyince tuncayin golünün öncesinde dedim bu pozisyonda ofsayt kokusu var.%100 futbolda gördümki ofsayt ama iste gaziantepli futbolcu vurdu topa,keske vurmasaydi

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Serdar'in 3ncu kaleci oldugunu GOZ ONUNDE TUTMAYIN cunku onunde iki tane en iyi TURK KALECILER var!! o yuzden yilmadi ve calisti bu arada

fm arastirmacilari artik su serdari duzgun bi sekilde yaparlar, volkandan 1 yas buyuk ve POTANSIYELI daha iyi sanki!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gercekten dunyada onun gibi bir oyuncu daha varmi?
    kafa golu atiyor, vole atiyor,
    son cizgiye kadar topu ayni hizda tasiyor 120 dakika full kosuyor,
    bir bakiyosun cizgiden top cikariyor,
    bir bakiyosun tum atak oyunculari ondeyken (o da olmali)
    ama o defansta 3ncu gobek defansi gibi kademeye giriyor,
    ters kademeye giriyor,
    bir bakiyosun defansif orta saha oluyor,
    bi bakiyosun sol bek umit ozatin topla ustune giden rakip sag acigin hemen arkasinda olup bitip topu kapiyor bu sefer kendisi bir full back gibi birden sol acik oluyor,
    bu da yetmiyor birden sag acik oluyor,
    yetmiyor forvet oluyor,
    yetmiyor central defans gibi ters kademe yapiyor,
    yetmiyor teselli ediyor,
    yetmiyor cildiriyor,
    yetmiyor dovunuyor,
    yetmiyor sagada yemedik dekme birakmiyor, yetmiyor her tarafta bitiyor, biliyormusunuz bu YETMIYEN INSAN KIM!!!

T U N C A Y S A N L I

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri