1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Dalgıçlık Nedir, Nasıl Dalgıç Olunur?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by totti_20
    Volkan abi benim astim hastaligim var bu beni olumsuz etkiler mi dalg1cl1k icin???
    Merhaba Can, geçen sayfada bunun cevabı var ama ben bir kez daha aşağıya yazıyorum

Epilepsi hastaları geçirdikleri nöbetler nedeniyle gözlem altında bulundurulmalıdırlar. Ama bu demek değil ki spor yapmasın. Düzenli fiziksel faaliyet herkes için yararlıdır. Epilepsili hastalar spor faaliyetlerine katıldıkları zaman kendilerini daha iyi hissettiklerini ve daha az sayıda nöbet geçirdiklerini söylüyorlar.

Tehlike herkesin hayatında şu veya bu zamanda mevcuttur. Nöbetleri kontrol altındaki kişiler gerekli, mantıklı önlemler alındığı takdirde spor yapabilirler.

Yüzme ve sörf türü sporlar yapabilirsin ama bunu yaparken de durumunu bilen bir erişkinin gözetiminde olmalısın. Dalış sporu ise epilepsi hastalarının yapamayacağı sporlardan biridir. Sualtında harcadığın efor su üstünden çok daha farklıdır, ki biliyorsun epilepsi hastaları ağır efor sarf edilen sporlar yapmamalıdır.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Merhaba Can, geçen sayfada bunun cevabı var ama ben bir kez daha aşağıya yazıyorum

Epilepsi hastaları geçirdikleri nöbetler nedeniyle gözlem altında bulundurulmalıdırlar. Ama bu demek değil ki spor yapmasın. Düzenli fiziksel faaliyet herkes için yararlıdır. Epilepsili hastalar spor faaliyetlerine katıldıkları zaman kendilerini daha iyi hissettiklerini ve daha az sayıda nöbet geçirdiklerini söylüyorlar.

Tehlike herkesin hayatında şu veya bu zamanda mevcuttur. Nöbetleri kontrol altındaki kişiler gerekli, mantıklı önlemler alındığı takdirde spor yapabilirler.

Yüzme ve sörf türü sporlar yapabilirsin ama bunu yaparken de durumunu bilen bir erişkinin gözetiminde olmalısın. Dalış sporu ise epilepsi hastalarının yapamayacağı sporlardan biridir. Sualtında harcadığın efor su üstünden çok daha farklıdır, ki biliyorsun epilepsi hastaları ağır efor sarf edilen sporlar yapmamalıdır.
    Selam Volkan Abi ama senin aciklaman epilepsi hastalari icin ben astim hastasiyim.Galiba dikkatnden kacti ya da ikisi icinde ayn1 durum mu gecerli?

Mesaj Yetkileri