-
son 3 macta 2 beraberlik ve 1 maglubiyet alarak yukselme grubuna yukseldim
bu kategoride ilk 5 girmeyi hedefliyorum ordanda tabiki lig a ya yukselmeyi
ARA TRANSFER
yukselme grubunda hedeflere ulasabilmek icin bazi takviyeler yapmam lazimdi o yuzden transfer calismalarina basladim
ilk olarak ahmet dursuna bir partner olarak forvet oyuncusu aramaya basladim
cunku ahmet dursun tek basina takimi tasiyordu bu yuzde onun yukunu hafifletmek icin
emre kulkomur . 25 yasindaki forvet oyuncusu kapasitesi gelisebilecegine inandigim icin onu bedelsiz olarak transfer ettim
serdar kulbilge . fenerbahcenin satilik listesine koydugu bu kaleciyi sezonun basinda almak istemistim ama bana gelmedi bu sefer ki teklifimi dusundu ve beni tercih etti serdar yaptigi aciklamada geldigim icin mutluyum kaleci hakan arikanla tatli bir rekabetimiz olucak kaleyi kapmak icin dedi
can ulun . orta saha sol tarafinda oynayan bu oyuncuyu altay takimindan transfer ettim 23 yasindaki genc yetenek takima katki yapacagina inaniyorum sol kanatta oynaya sergeni ortaya cekip cani sol tarafta oynatacagim
omer riza . forvet transferini sansa birakmamak ve alternatifli bir kadro kurmak amaciyla trabzonspordan transfer ettim yararli olacacagini ve ahmet dursunla iyi bir ikili olusturacaktir
ewet ilk macimi tokatsporla kendi evimde oynadigim maca cikarken oyunculari rakiblerini hafife aldilar ve onlari bu konu hakkinda uyardim
maca geldigimizde ahmet dursun ceza alani icinde dusurulmesine hakem penalti dedi ve gungorun kullandigi penaltiyla sekersporum 1-0 one gecti
ilk yarinin son dakikasinda sekersporun golcusu ahmet dursun sahneye cikti ve farki 2 ye cikardi 2-0 ilk yari boyle bitti
ikinci yarida skorun verdigi rahatlikla oyundan dustuk bu arada tokatspor etkili ataklarda bulunuyordu ve beklenen gol geldi 2-1.skor bole olduktan sonra tokatspor 4 tane net pozisyona girdi ama kaleci HAKAN ARIKAN bu pozisyonlarda kalesini kapatarak cok iyi kurtardi ve maci sekersporun kazanmasinda onemli rol oynadi
sekerspor 2-1 tokatspor macin sonucu
macin adami= HAKAN ARIKAN
yonetim ve taraftarlar ukselme grubuna galibiyetle baslanmasinda dolayi sevinclilerdi
macin ayrintili resimleri yayina hazirlaniyor
Mesaj Yetkileri