Şampiyonlar Ligi

EL STADIUM (CHAMPIONS LEAGUE SPECIAL)

Ersin Düzen:Hoşgeldiniz futbolseverler,Şampiyonlar Ligi özel programıyla karşınızdayız.Hemen Valencia maçı ile başlayalım
Gürcan Bilgiç:Şu 31. dakikada gol atılan maçla mı ehehehe
Ahmet Çakar:Şimdi bu hoş kaçmadı Gürcan,böyle 12-18 yaş grubu espriler,ciddi bir futbol programında hoş gitmedi
Kazım Kanat:Haklısın doktor,burası ciddi bir müessese
Ersin Düzen:Sayın Bilgiç,programa tat katmak amacıyla espriler yapmanız hoş ama seviyeyi biraz daha yüksek tutarsanız sevinirim
Gürcan Bilgiç:Şey ben,hani ilk programda olmuştu ya ondan şeeetttim,yoksa terbiyesiz anlamında söylemedim
Ahmet Çakar:Bunun terbiyelisi de mi var Gürcan,işkembe mi bu Gürcan
Ersin Düzen:Ve programa Bordeux - Real Madrid karşılaşması ile devam ediyoruz
Ahmet Çakar:Sanırım Alican Tosun'un yaşı tutmadığı için pasaport çıkartmamışlar,takımın başında sanki kimse yokmuş gibi oynadı Real Madrid,çakmak mıdır zippo mudur nedir ondan da yediler golü,tatlının üstüne kaymak oldu
Ersin Düzen:Son maçımız ise Barcelona - AEK
Gürcan Bilgiç:İlk programda da belirttiğim gibi Barcelona kendi sahasında maç kaybetmez
Ersin Düzen:Başka yorum yok mu?
Gürcan Bilgiç:Olsa dükkan senin
Ersin Düzen:Bize ulaşan seyircilerimiz programın kısalığından şikayet ediyor,mesela Antalya'dan Şemsi Şek "Yav bu program çok kısa sürüyor" şeklinde bir serzenişte bulunmuş
Ahmet Çakar:Kendisini şiddetle kınıyorum,napalım slow motion mı yapalım programı gerçi Kazım Kanat normalde de slow motion takılıyor ehehehehe
Kazım Kanat:Kızdırma beni doktor,Matrix'ten adam çağırtıp hem slow hem de fast motion da döverim seni
Gürcan Bilgiç:Neo'yu çağıracaksın heralde Ne"bu"'yu çağır da ayıp olmasın ehehehe
Ahmet Çakar:Lütfen stüdyoyu terk et Gürcan
Gürcan Bilgiç:Ama ben
Ahmet Çakar:Eğer yarın sabah buz dolu bir küvette bir böbreğinden eksik şekilde uyanmak istemiyorsun lütfen çık Gürcan
Gürcan Bilgiç:Tamam hocam
Kazım Kanat:Çocuğun üstüne biraz fazla gitmedin mi hocam
Ahmet Çakar:O benim çekirgem,karışma işime
Ersin Düzen:Ve bir programın daha sonuna geldik.Haftaya aynı saatte görüşmek üzere