-
Çok yazık oldu. Göztepe Süper Lig'de oynarken her maçına giderdim, sonra borçlardan dolayı çöküş başladı. İzmir'in en büyük takımı bana göre Göztepe, eski başarılarıyla da taraftarıyla da ismiyle de her zaman en büyüktür.
Taraftarın düşüşte büyük payı var. Her maçta olay çıkartıldı, her çıkan olay Göztepe'ye 2-3 maç saha kapatma cezası olarak döndü. Taraftar biraz daha kendini kontrol etseydi belki Göztepe amatör kümeye düşmeyecekti.
Diğer İzmir takımları kiralık oyuncu yollasaydı da bu iş olmazdı, hem diğer takımlar niye kiralık oyuncu yollasın ki? Göztepe, hem Karşıyaka ile hem Altay ile düşman. Bucaspor ve İzmirspor'un da oyuncuları kendine yeter zaten, onlar da yollayamazlar.
Göztepe dün maça başladığında yaptıkları tezahuratlarla kendi oyuncularını büyük baskı altına aldı. "Bu maçı kazanmadan eve gitmek yok", "Göztepe düşerse ......" gibi tezahuratlarla kendi oyuncularının üzerinde büyük baskı yarattı. Oyuncular zaten 89'lu, 88'li, hepsi küçük, onların üzerine büyük baskı geld ve maçı da kaybettiler.
Geçmiş olsun, umarım İzmirli bir zengin Göztepe'nin elinden tutar da tekrar yükselmesini sağlar. Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu olan Yalı'nın durumuna çok üzüldüm, maç sonu ağlayanlar oldu epeyce, gerçekten yazık oldu.
Mesaj Yetkileri