Kısıtlı bütce ile çok iyi oyuncular alınmayacağını çok iyi biliyordum bende arjantin meksika ve brezilyadan oyuncu izlemeye başladım

takımda bir playmaker yoktu sağ ve sol açık mevkileri ağlıyordu stopere ise stepne lazımdı buyüzden bu mevkilere destek yapılmalıydı ama 350 k lık bütçe buların hepsini yapabilecekmiydi acaba...
Kısa sürede listeyi oluşturdum ve başkanla birlikte girişimlere başladım
lk hedefim Arsenal de Saradi takımında oynayan iki genç yıldız adayı idi

ilki Alejandro Gomez (amc) 18 yaşındaydı eğer almanyaya uyum sağlayabilirse gelecek sezonlarda büyük bir yıldız olabilirdi ilk teklif ona yapıldı
ardından takım arkadaşı olan sol kulvarın yerinde kullanılabilecek bir başka genç yıldız adayı besan sebastiana bir teklif götürüldü
sağ açık için edson salazar lopez sol açık için gaston porfiri tandem için ise adrian morales ve jesus bogar jasso ya teklif götürüldü

Ertesi gün bu tekliflerin kabul edilmesi ile oyuncularla görüşüldü bu arada hazırlık maçları belirlendi ne yazıkki hi bi büyük klüp teklifimi kabul etmedi bende küçüklerle anlaştım

1 temmuza kadar bu transferlerin hepsi bitmişti işte gelenler ve maliyet tablosu

Alejandro Gomez

Adrian Morales

Edson Salazar Lopez

Gaston Porfiri

Jesus Bogar Jasso

Besan Sebastian

Transferler bitmişti hazırlık maçlarıda şu şekilde bitti

kolay rakiplerle oynadık takım iyi oynuyordu ama yinede belirlenmeyen bi aksaklık vardı

Uzun lig maratonunda kullanılacak malzemeler şunlardı

az alternatifli bi kadro ile neler yapabiliriz göreceğiz

Ve lig başlıyor ilk rakip Dortmund du

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by ForeverGs View Post
hos usenmedınmı hıc
Yooo hiç bundesligada oynamadım fm2007 yi oynayalım bakalım dedim baktım aachen in forması güzel aldım