Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
Nuri Albayrak 2 hafta içinde ne kadar kötü yapılabilecek kötü icraat varsa yaptı neredeyse.Ve şu an ki yaptığı Fatih Akyel hatası affedilemez türdendir.Trabzonspor'un misyonunu ve vizyonunu bilmeyen Trabzonspor taraftarını hiçe sayan bir başkan geldi başımıza herhalde.Neyse destek olmaktan başka bi çaremiz yok.Önümüze bakmak zorundayız.İlerisi için umut verici değil.
Şunu bilin kulubu taraftar değil yönetim yönetir.fatih Akyel trabzona faydalı olabilecek bir futbolcu en önemlisi Halilhodziç onun alınmasını bizzat istedi Fatih'in bize söylediği sözleri tabiki tasvip etmiyorum ama sunuda bilin su anda trabzonda oynayan futbolcularda temiz değil.Bu tip örnekler cok her takımda vardır böyle futbolcular.Bide misyon vizyon demişsin ne biliyorsunki be sen su anda trabzonda oynayan futbolcuların geçmişini biliyormusun,Fatih Tekke'nin söylediklerini biliyormusun ama Fatih Akyel'de Fatih Tekke gibi özür diledi nasıl Tekke'yi bagrımıza basıp kaptan yaptıysak Akyel'ide öyle karşılamamız gerekiyor sonucta artık trabzonsporlu.Senin gibiler cıkıp vizyon-misyon lafı edince bana geliyor kardeşim.Biz bu yüzden başarılı olamıyoruz saçma sapan sebeplerden yönetime saldırmalar futbolculara küfür etmeler yazık ya böyle şeyle trabzon taraftarına yakışmıyor.

Artık şunuda bilin öyle taraftar frupları eskisi gibi yönetime karışamayacak sen önce biraz saygılı olda bu başkanın kıymetini bil.