iste lig b de puan durumu

yukselme grubuna ciktim

ilk macimi daha once anlattigim fakat resmini koymadigim tokatsporlaydi bu maci resmini simdi koyuyorum kusura bakmayin

2.hafta zorlu bir mac vardi karsimda mersin--seker

ewet bu mac beklendiginden daha cok cekismeli gecti .mersin seker karsisinda daha cok pozisyonu vardi ama sekerspor kalecisi HAKAN ARIKAN bu posizyonlarin gol olmasina izin vermedi ve mac basladigi gibi 0-0 bitti

macin adami HAKAN ARIKAN

3.hafta sekerspor erzurum deplasmanindaydi

erzurumspor lige cok iyi baslangic yapmisti 2de 2 yaparak 6 puan almisti bu maca favori olarak cikiyordu.rakip cok iyi baslayarak sekerspor karsisinda 3-0 gibi ezzici bir ustunluk kurdu macin 2. yarisinda ahmet dursunun golu beraberligin yakalanmasina yetmedi ve sekerspor sahadan 3=1 yenilgiyle ayrildi

macin yildizi . fuat ali bakar

4. hafta karabuksporu konuk ettim

bu macta zorlu gececekti cunku birbirimizi yakindan taniyorduk gruplardan

rakip macin basinda mustafa ozsogutle one gecti ve ilk yari boyle bitti 2.yarida evren turhan gereksiz yere kirmizi kart gorerek takimimizi 10 kisi birakti
ve 10 kislik seker onunde karabuk attigi 2 golle farki 3 cikardi ve maci 0-3 kazandi

bu mactan sonra takimda herkes gergindi ve ben bu kotu gidisatin acisini kirmizi kart gorenevrenden cikarark bir maas kesintisi ceza verdim ve evren ve diger futbolcular bununhaksiz oldugunu soyleyerek uzulduler

5.hafta adana demir deplasmanindaydim

kotu gidise dur demek icin bu maca cok onem vermistim ama bu deplasmanda puan cikartamadim senol erol 3 golu sekersporun oyunu duzenini cokertti ve adana demir sekersporu 3--0 yendi

macin adami adana demirin forvet oyuncusu senol erol du

6.hafta kendi evimde dardaneli konuk ettim

takim berbat oynuyor bir turlu kotu gidisati sona erdiremiyordum.dardanel cok iyi forvet oyuncularina sahipti ve ilk yarida 0--2 one gecti

ikinci yari sekerspor huseyinle golu buldu ve bu gol bizi umutlandirdi ama hemen ardindan yenilen 2 golle sahadan 1--4 yenik ayrildik suskun golcumuz ahmet dursunda kirmizi kartla oyundan atildi

7.haftaya girilirken takim berbat oynuyordu bu hafta urfa deplasmanindaydik

bu macta cikis ariyordum artik bu macta 3 puan alinmamasi durumunda ilk 5 umutlarini yitiricektim . bu maca cikmadan once takim bir cogu sakat ve en onemli golcumuz ahmet dursunda cezaliydi oyuzden kadroda degisikliklere giderek yedek ve genc oyunculara sans tanidim .ve genc oyuncularda beni mahcup etmedi omer rizanin attigi 2 golle urfa deplasmanindan 3 puanla donmenin sevinci yasaniyordu takimda tam 5 hafta sonra galibiyetle tanismak takimin morallerini yukseltti

macin adami= OMER RIZA

8.HAFTA gebzesporu agirliyordum kendi sahamda

bu maca 5 hafta sonra galibiyet getiren kadromu bozmadan ciktim ve 2 forvet ouncusu mehmet yildiz 1--0one gectik ikinci yarida gebze 1 gol buldu ve mac 1--1 oldu ilk yarini son dakikalarinda macin sonucu belirlenmisti omer rizanin attigi golle seker maci 2--1 kazandi ve ust uste 2. macimida kazanmistim takimda moraller superdi.

macin yildiz= ibrahim kas (gebzespor)

ve bu macla ilk 5 e ortak olmustuk