1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Bu FM Nasıl Birşeydir,Resme Bakın =)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

FM bir yaşam tarzıdır ya öyle bir oyun ki kendine öyle bağlıyor ki insana offf bırakmak ne ala bıramazsın zaten ben denedim olmuyor
    İşin şakası bir yana ben CM 01 / 02 den beri oynuyorum hiç de sıkılmadan devam ettiğim vee her sene gidip büyük bir zevkle yeni oyununu alıp büyük bir zevkle oynadığım nadir oyunlardandır!
    Hatırlıyorumda çokk kez hiç yemek yemeden su içmeden 24 saat oynadığım zamanları bilirim ben

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Thumbs up

yaa nebiçim bi oyun bu fm .hatta ona oyun dememeliyiz o hayatımızın bir parçası oldu artık
    inanın bana bi gün fm oynamasam içim bi garip oluyo sanki 1-2 haftadır yemek yememiş su içmemiş gibi oluyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    AVNİ AKER

Quote Originally Posted by cifaaa
    yaa nebiçim bi oyun bu fm .hatta ona oyun dememeliyiz o hayatımızın bir parçası oldu artık
    inanın bana bi gün fm oynamasam içim bi garip oluyo sanki 1-2 haftadır yemek yememiş su içmemiş gibi oluyorum
    aynen katılıyorum ben şuan bilgisayar oynayamıyorum(malum oks hazırlığı) ve geceleri rüyamda çok sevdiğim chelsea yi alıyorum kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiii

Mesaj Yetkileri