kaçırmayız![]()
kaçırmayız![]()
hersey mukemmel...
dewam abi son fikrinde daha bi güzel olmuş
Ya Kadroyu Sormucamda Bişi Sorcam Defansın Ortasında Kimi oynatıyon Ben Eski Oyun çökünce ye3niden yükedim ve Atleticoya Tekrar başladım.İlk Dönem Şampiyon oldum ama defansın ortasında Pablo Gitmek İstiyor.Yollucam zaten ama yerine adam arıyorum(Bu arada De as Heras ı geliştiriyorum.İlerde En iyisi o olacak)
Aman ne yapıyorsun? Pablo'yu kesinlikle! gönderme. İleri de büyük bir oyuncu oluyor. Eğer büyük DB ile oynamıyorsan kesinlikle oynat. Gelen teklifleri reddet. DB küçük olunca yerine alabilecek bir oyuncu bulamıyorsun. Ben ilk sezon Perea, Pablo bir de Mancienne ile idare ettim, 2. sezon Sinkiewicz'i aldım. Sonra da zaten Zaccardo, Marcelo ve Aythami ile defansı güçlendirdim.
Pablo gercekten iyi bir defans oyuncusu bence...
Tamam Pablo yu göndermeyeceğim.Zaten kadrom iyi oldu.Şampiyonlar Ligini alırım bugün inşallah.Hamburg Geldi ön elemede.Grupta M.Utd vardı iki maçıda aldım.En çok sinir eden İspanya kupasında Çeyrek Finade Real Madride Elenmek oldu.Ligte İlk maç 5-0.Agüero 3 gol attı falan ama İspanya kupasında onun sahasında 1-1 kendi sahamda 3-3 kaldım.3 kere öne geçip beraberlikle bitirmek sinir bozucu!Bir de Riquelme yi aldım.Sizce Juninho mu Riquelme mi? Merak ettim diye soruyorum,konuyu kirletiyorsun derseniz birşey demeye hakkım yoktur zaten...
Estagfurullah. Bu konu zaten A.Madrid ile ilgili konusmak üzere. Sen bakma benim garip yazilarima. 1. amaci Atletico'yu konusmak. Zaten adindan da anlasiliyor.
Simdi... Mevcut bütçeyle Riquelme'yi nasil aldin? Kimi sattin ki sen? Torres'i mi sattin yoksa?Bence son vurus olarak Juninho, dünyanin en iyi atak oyuncusu ama Riquelme, sahada daha fazla görünüyor. Tabi oyunda Juninho ile hiç karsilasmadim ama Riquelme ile karsilikli çok oynadim. Ben ilk 2 sezon hiç transfer yapamadim nerdeyse. Sadece genç oyuncular almistim ama simdi hepsi birer yildiz. Zaten bana UEFA kupasini getirdi bu gençler. Bence genç oyunculara yatirim yapmak çok zevkli oluyor. Belki 1-2 sezon pek basarili olamiyorsunuz ama ileriki yillarda rakip takmlarin oyuncularinin yaslanmasi sonucu avantajli duruma geçiyorsunuz. Real'e tarihinin en büyük yenilgilerini tattiriyorum ama onlari hala geçemedim.
![]()
pablo^yu yollama arkadaşım şaşırdın herhalde emrah abi haklı çok iyi defans
Şimdi Ben genç olarak Millan'ından tut hepsini aldım.Atleticonun gençlerinin yarısı gidecek zaten kardeş klüplere.De Las Heras var.Atletico C de 16 yaşında ilk sezon görmüşsündür.Mükemmel Bir Defans.Onu oynatıyordumda bıraktım şimdi.Riquelme yi de nasıl aldığımı bende anlamadım.Uzun süreden beri Atleticoyu bırakmıştım.Yeniden devam ederken gördüm
.Taksitle almışım zaten.Maxi Rod. satınca kalan parayla bir de transfer bütçesiyle almışım.Bu arada 2 sezondayım ama 2 beraberlik diğerleri galibiyet
Beraberliklerde Sevilla(Normaldir çok zorluyor) bir de Barça(Garip hep üstün oynadım ama sadece 1 gol atabildim
Neyse Ben son sayfalara pek bakmadım sende şampiyon olursun inşallah. Kadrom Güzel ama yaşlı oyuncular çok.Galletti Mükemmel oynamaya başladı o kanada kimseyi almadım.Diğer Kanatsa Martin Petrov.Oraya yedek arıyorum.Gerçi Jurado orada mükemmel oynuyor.İki maç 10 üzerinden 10 aldı.(Dikkat birisi Deportivo,diğeri Şampiyonlar Ligi Hamburg Maçı)
ilk sayfadan sona hepsini okudum 1.si 15.sayfaya ilk sayfadan okumaya usenenler burdan baslasin yazilmis ozet gecilecegi soylenmis bunu 1. sayfaya yazsaydiniz daha bi guzel olurdu `ama`cok cok basarili acaip tas olmus kariyer olayi klise kariyer hikayelerinden sogudum okumuyorum ama artik sampiyon ol gerci r madridi hayal edemiyorum ne kadro kurmustur herifler
Abi süper hikayeler yazmışsın ya... Ben daha önce nasıl görmedim hiç bu konuyu... Özellikle Espanyol ile 3-3 berabere kaldın maç çok komikti... A.Madrid serüvenin devamını heyecanla bekliyoruz...
Hangi gizli arşiv?
Off ya Pabloyu kaptırdım.Klüp mali sorunlara girdi.Başkan yönetimi aldığına dair açıklama yaptı.Pabloda Barçaya gitti.Bu arada Sampiyonlar Ligini Kazandım İnanmayanlarına SS leri atarım![]()
Emrah Abi bekliyoruz.
Benim dosya upload ettiğim bir siteydi ama geçenlerde baktığımda kapanmıştı. Virüslü bir site değildi eskiden ama şimdi nasıl bilmiyorum. Şimdi baktım site hala kapalı. Sana virüsün bu siteden geldiğine emin misin?
Bilgisayarım teknik bir sorundan dolayı çöktü ama kayıtlı oyunumu kurtarabildim. Çalışır mı bilmiyorum daha denemedim. İnternet bağlantım da gittiği için bir süre giremeyeceğim ama kariyer devam edecek... Yorumlarınız için teşekkürler. Ben yeni hikayeler yayınlayana kadar, siz önceki sayfaları okuyabilirsiniz. Her sayfada hoşunuza gidecek yazılar bulabileceksiniz.
ilk senemde şampiyon oldum A.Madridle bakalım CL de napıcam...
Kolay Atleticoyla şampiyonluk.Tabi taktiğini yakalarsan.3. Sezon Miguel süper oldu.Bide Emiliano Vecchio var Mükemmel oldu ve 19 yaşında.Riquelme Yaşlanmadan alıcam Geleceğin kadrosuna
ben su anda 2014 teyim.ve yeni oyunculari yetistirmek cok güzel ya.ispanya cok cekismeli gidiyor.barca real falan cok güzel arkadaslar herkese tavsite ederim
İnşallah vakit bulursam 2017 de türkiyeye gideceğim.Avrupa birliğine giriyomuş![]()
Uzuldum Emrah abi bilgisayarin cokmesine,kalan sayfalardada cok guzel yazilarin var
![]()
emrah abi yazacakmısın yoksa yazmayacakmısın
Arkadaşlar özür, bilgisayarın başında kara bulutlar dolaşıyordu. Şimdi dağıttım o bulutları ve yeniden aranızdayım... İnternet bağlantı sorunum çözüldü... 2 gb tan fazla kullanılmamış kotam var heheBiraz sömüreyim ortalığı bakalım.
CHEMrah TV kapanma noktasına gelmişti ki Abramovich bize de el attı ve yeniden yayındayız. Şimdi kayıtlı oyunumun çalışıp çalışmadığına göre yeni yayın dönemine başlayacağız. Ayrılık için herkesten özür diler, CHEMrah TV ekranlarından ayrılmamanızı tavsiye ederiz.
Emrah GÜRBÜZ - CHEMrah TV Genel Müdürü![]()
Ooooh be sonunda..![]()
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
ohhh be (avea reklamı)
I'm back...
Emrah abi aramıza gelmen çok güzel hikaye yazacaksın dimi bekliyorum.
GAZETE BAŞLIKLARI
MARCA : Sonunda!
YAN SANAYİ : Sensiz Olmuyor...
AS : Sir Geri Döndü!
YEDEK : Özlettin Kendini Sir
DI SAN : Madridliler Çılgına Döndü!
DI TELGRAFIN TELLERİ : Lige Dönüş...
Emrah Gürbüz'ün, Marca gazetesinin özel haberiyle duyrulan dönüşü, Madrid sokaklarını bayram yerine çevirdi. Sir Emrah Gürbüz, basın toplantısında şu açıklamayı yaptı :
"Sizlerden ayrı kalmak beni de çok üzdü ama sağlık sorunlarım nedeniyle bir ara Atletico'yu bırakmayı düşündüm. Ancak, Atletico'nun büyük taraftarları beni bu fikrimden vazgeçirdi. Doktorlarımın karşı çıkmasına rağmen işte yine saha kenarındayım. Şimdi izin verirseniz takımımın yanına dönmek istiyorum."
Sir Gürbüz, UEFA şampiyonu takımına bu sezon İspanya Ligi şampiyonluğunu "mutlaka" getireceğini söyledi ve sezona kaldığı yerden en iyi şekilde devam edeceği açıklamasını yaptı. Şampiyonlar liginde de çok iyi giden takımı için "kim bilir belki de ŞL'ni alırız" diyebilecek kadar güvendiğini bir kez daha ifade etti. Turksportal'daki Atletico taraftarlarını da şimdiden maçlara beklediğini belirten Sir, "onlara sürprizim var" diyerek, Atletico maçlarını merakla beklemelerini söyledi.
Madrid'den aktaracaklarımız şimdilik bu kadar. Gelişmelerle yeniden karşınızda olacağız. Raul Gonzalez! CHEMrah TV, Madrid...![]()
Ooo kimleri görüyorum, nerlerdesin yav ..Özlettin kendini ..