-
GAZETE BAŞLIKLARI
MARCA : Sonunda!
YAN SANAYİ : Sensiz Olmuyor...
AS : Sir Geri Döndü!
YEDEK : Özlettin Kendini Sir
DI SAN : Madridliler Çılgına Döndü!
DI TELGRAFIN TELLERİ : Lige Dönüş...
Emrah Gürbüz'ün, Marca gazetesinin özel haberiyle duyrulan dönüşü, Madrid sokaklarını bayram yerine çevirdi. Sir Emrah Gürbüz, basın toplantısında şu açıklamayı yaptı :
"Sizlerden ayrı kalmak beni de çok üzdü ama sağlık sorunlarım nedeniyle bir ara Atletico'yu bırakmayı düşündüm. Ancak, Atletico'nun büyük taraftarları beni bu fikrimden vazgeçirdi. Doktorlarımın karşı çıkmasına rağmen işte yine saha kenarındayım. Şimdi izin verirseniz takımımın yanına dönmek istiyorum."
Sir Gürbüz, UEFA şampiyonu takımına bu sezon İspanya Ligi şampiyonluğunu "mutlaka" getireceğini söyledi ve sezona kaldığı yerden en iyi şekilde devam edeceği açıklamasını yaptı. Şampiyonlar liginde de çok iyi giden takımı için "kim bilir belki de ŞL'ni alırız" diyebilecek kadar güvendiğini bir kez daha ifade etti. Turksportal'daki Atletico taraftarlarını da şimdiden maçlara beklediğini belirten Sir, "onlara sürprizim var" diyerek, Atletico maçlarını merakla beklemelerini söyledi.
Madrid'den aktaracaklarımız şimdilik bu kadar. Gelişmelerle yeniden karşınızda olacağız. Raul Gonzalez! CHEMrah TV, Madrid...
Mesaj Yetkileri