1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Can:Bu Zico beni oynatmıyor hocam

Hybrid View

Hatra göre oynadığını kimse söylemiyor. Hakeden formayı alıyor, bunu hep gördük. Can haketmiyor bana göre formayı, ve diğer stoperler de kendisinden daha kaliteli. Üstelik Can çok çok iyi olsaydı, milli takımın stoper sıkıntısı çektiği zaman (sakatlıklar ve Gökhan Zan'ın cezalı olması) milli takıma çağırılırdı. F.Terim de umudu kesmiş olacak ki aday kadroya almadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hatra göre oynadığını kimse söylemiyor. Hakeden formayı alıyor, bunu hep gördük. Can haketmiyor bana göre formayı, ve diğer stoperler de kendisinden daha kaliteli. Üstelik Can çok çok iyi olsaydı, milli takımın stoper sıkıntısı çektiği zaman (sakatlıklar ve Gökhan Zan'ın cezalı olması) milli takıma çağırılırdı. F.Terim de umudu kesmiş olacak ki aday kadroya almadı.
    Kendi takımında oynayamayan bir adamı kritik bir maçta kritik bir bölgede şans vermesi beklenmezdi herhalde
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    O maçlar çok önemli değildi zaten o zaman forma şansı vermiş olabilir Emre aşık forma giymeye başlamıştı hatta form tutmuştu ayrıca Emre Can'dan daha tecrübeli Tümer'de tecrübeli bir isim ayrıca Tümer'in oynadığı bölge kritik bir bölge değil
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tabiki oynamaycak edu ve lugano gibi iki adamımız varken can bana göre büyük takımlarda oynayacak kapasitede değil rize'deki yasin çakmak ondan daha iyi bi kere çok ağır servet'tede aynı fizik var ama depar attımı adamı yakalayabiliyor

Mesaj Yetkileri