Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 350 sonuç

Konu: Oyuncu Paylaşım Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

hakan ve necati'yi gönderdikten snra a takıma aldım ve muhteşem pi performans sergilemişti ve hâla'da dewam edio ama asıl cem sultan gümbür gümbür gelio

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Özgürcan Özcan

Evet ama bunu sabit konuları kullanarak paylaşabilirdin arkadaşım.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=38240
    Evet katılıyorum sana emre abi

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

4. Default

kesinlikle anderson onun gibi ofansif orta saha yoqqqq.bu dunyada (portodaki anderson)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hrkezin bi oyuncusu vardır ve herkes onu alın der ama jo yu kesinlikle alın hangi takımı yönettiysem 4o ın üstünde gol attı
    beğenmesseniz geri iade edersiniz

Arkadaslar tsl gelebilecek first class defanslari yazar misiniz hiz markaj top calma vb....

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben bi türlü adam edemedim bunu çok methediliyor ama kısmetsizlik işte...

İşte size gerçekten güzel bir oyuncu: Joao Leonardo
    Atletico Paranaense takımında DC olarak oynuyor.
    2.sezon Fenerbahçe'ye aldım. İşte ilk yıl istatistikleri, kararı siz verin:
    53 maçta 9 gol, 3 asist, 4 MA, 3 sarı, 3 kırmızı, %62 pas yüzdesi, 7.68 ortalama.
    22 yaşındaki bu genç defansçı Avrupa'da en iyi 3.oyuncu seçildi ve Rüya Takımına girdi. Uğur Uçar ile mükemmel bir ikili oluşturdu. İkisi Önder ve Serdar Taşçı'yı kestiler, Avrupa Rüya Takımına seçildiler.
    63 maçta 177 gol atıp, 34 gol yedim. TSL, Türkiye kupası ve Şampiyonlar Ligi kupasını aldım ve Leonardonun ektisi büyük oldu.
    Biraz pahalı olmasına karşın (5 Milyon Euro) bu adamı kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsınız!!!

dusuk maliyetli takimlar icin pablo vitti bulunulmaz forvettir

Thumbs up delıkanlı adam renklı takım tutmaz

porto dan anderson 18 yasında mukemmle bı yetenek

csk moskokadan jo brezılyalı gol makınası

lenadro lima brezılya u19 mukemmel bı ortasaha sağ acık

kerlon golculerın asıstcı manyagı

mehmet sedef turkıyenın ne ıyı ve en genc defans yeteneklerdınden bırısı

fahrı tatan pek sans verılmeyınce bı bok yaptıgı yok 2 mac sonra yıldızlsıyo hem defans hemde ortasaha oynar

jeffe brezılyanın yıldızlarından 1 sezı-onda takımın yıldızı olabılecek bır oyucu

volkan babacan zamanında davranırsanız bedevaya alırsıız aksı halde daha gelmezz

koray içten defansın solunda oynuyor 2 sezonda mıllı takıma yukselıyo tabııı sans verırsenız

Nesil
    2006
    Yer
    -

vedran corluka version 702 için

Exclamation colo colo

ARKADASLAR SİZİ BİLMEM AMA BEN YANLISLIKLA BIR TAKIM ALDIM COLO COLO COCO COLA İLE KARISTIRDIM AMA BAKTIMKİ ALT YAPI SÜPER BENCE HERKE Z O ALTYAPIYI MUHAKKAK TOPLAMALI O ZELLİKLE ORTA SIRA İÇİN OYNAYANLAR COK PARA GETİRİR BİRDE İKİNCİLİGİ ALMANYA ORDA GÜZEL OYUNCULAR CIKIYOR

Exclamation Bitiriciliği En Yüksek Oyuncular

Arkadaşlar ben Bitiriciliğe çok önem veririm.Ve bitiriiliği yüksek oyuncular almaya çalışırım.

Bence Bitiriciliği yüksek oyunculardan biri David Villa.Bitiricliği 20.

Sizler de bu tür oyuncuları paylaşınız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyuncu paylaşım alanında fazlasıyla var .. ama madem açtın konuyu o zaman bende söyleyeyim afonso alves hollanda liginde tam bir gol makinesi bitiricilik de 20

Francesco Tavano var, ben banko oynatıyorum, epeyce geliştirdi kendisini, bitiriciliği 20 şu an bende. Harika bir santrafor, tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

ya da trezeguet

Ya aradıgım adamı gene kendim buldum arkadaslar luizao defans brezilyalı genc fenere aldım 2. sezonumda super oynadı siddetle tavsiye edrim ayrıca arkadaslar ben savunma kurgusu ii olmadıkca o takımın basarıya ulasıcagı taraftarı diilim o yuzden oyuncu platformunda defanslarımızıda paylassak ii olur gibi gelior

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

ya arkadaşım buraya konu açacaına genie scout a aratmayı denesene!

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

özellik olarak hatırlamıyorum ama oyun içinde bence en çok cesar delgado ve eddie johnson gelir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

luca toni tek geçer

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by BRUTUS View Post
    Ya aradıgım adamı gene kendim buldum arkadaslar luizao defans brezilyalı genc fenere aldım 2. sezonumda super oynadı siddetle tavsiye edrim ayrıca arkadaslar ben savunma kurgusu ii olmadıkca o takımın basarıya ulasıcagı taraftarı diilim o yuzden oyuncu platformunda defanslarımızıda paylassak ii olur gibi gelior
    evet luizao iyi uzun boylu olması çok önemli

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    özellik olarak hatırlamıyorum ama oyun içinde bence en çok cesar delgado ve eddie johnson gelir
    evet cesar delgado girdiği her pozisyonu göle çeviriyor aynısı diego forlan

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla gonzalo higuain cok kral. oyunu ilk açtığınızda almanızı şiddetle tavsiye ederim. ben de 2 sezonda 65e yakın gol attı.

Quote Originally Posted by OgUzHaN10 View Post
    Arkadaşlar ben Bitiriciliğe çok önem veririm.Ve bitiriiliği yüksek oyuncular almaya çalışırım.

Bence Bitiriciliği yüksek oyunculardan biri David Villa.Bitiricliği 20.

Sizler de bu tür oyuncuları paylaşınız...
    juan surraco var hemde hızlı genc bitiriciligi20 uruguaylı tsl ve o ayarda liglerde cok iş yapıo

peirone almanzi tavsiye ederm guzel bir forvet

26. Default

arkadaşlar mokoena kesinlikle alın lebonhang olması lazım kesinlikle bir yıldız 2. sezonda real madrid ve barcelona gibi büyük kulupler istiyor.

VICENTE SANCHEZ-Toluca
    EMANUEL CENTURION-Stuttgart

Bunlar muhteşem kanatlar crossingleri dribblingleri corner kickleri muhteşem
    bi de vicente sanchez uzaktan çok ii vuruyo
    bunları kesin alın yalnız dikkat edin viko çok atılıyo
    VS-2,5 M
    CENTU-250-500K

28. Default

renato augusto,maicosuel,higuain,garay abi bunlar çok süper adamlar hemde gençler ben gs a aldım tawsie ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Arrow Dardanelspor'a transfer önerileri...

arkadaşlar 2.lig b katogerisinde yeni bir kariyere başaldım.dardanelspora her türlü transfer önerilerinizi bekliyorum.transfer bütçem 650k €.hedefim tsl

şii millet bu adamları hiçmi görmediniz asııl bilinmeyen bombalar burda =) moutinho,makoun ll (8 milyon dolara kapatın ve seneye en az 30 dan başlıo satışı ),guardado, jose sosa , pablo vitti , palacio ,clement , morais, leandro lima , thiago riberio ,pedro junior ( forvet ama sol kanatta mükemmel oynuyo ) ,maicosel .... senelerdir klasik olmuş adamlardan vazgeçin bunları deneyin

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri