Kasimpasa maci....
Ilk 11ler;
Mac oncesi...
Muhabir::Mert Bey,T.T LIG A"nin 2.yarisinda Eskisehirspor beklenmedik bir sekilde guzel bir seri yakaladi.Bugun Kasimpasayi konuk edecek
Mac icin dusuncelerinizi ogrenebilirmiyim?
Mert Ceken::Ben ilk geldigimde takimi kume dusurmemek icin gelmistimEn azindan baskan bana oyle diyordu
Simdi ise adimiz Super Lig icin geciyor.Bu basari tabiki benim sayemde
Bugunku Kasimpasa macini kazanacgimizi dusunuyorum
Mac yavas basladiIki takimda karsilikli top kyiplari ile futbol kalitesini dusuren bir oyun oynuyordu.
23.dakikada defansin arkasina atilan topta Serkan Gedik yine fileleri sarsti 1-0..
Devre arasi
Mert Ceken::Arkadaslar sizi tebrik ederim su an bu oyununuzu Super Ligde oynamis olasydiniz Intertoto icin mucadele veriyor olurduk
Hayrettin::Ufak atda civcivler yesin
Mert Ceken::Sen cok Gokhan Ozen dinliyorsun galibaNeyse arkadaslar bu oyunu sizden 2.yaridada bekliyorum hadi Allah kolaylik versin
![]()
63.dakikada soldan gelisen bir atagimizda Mehmet Topal farki 2ye cikardi... 2-0...
Baska gol olmadi ve mac 2-0 bitti...
CIFTCI ESES ELELE HEP BERABER SUPER LIGE
Ciftci Mert Ceken yonetimindeki Es-Es malesef bir galibiyete daha imza atti..Yahu bu ciftciden kurtulus yokmuTamam belki biz bu sene Super Lige cikabiliriz ama ciktigimiz gibi geri duseriz.
Ya ciftci ya da Ciftci yanlisi yonetim istifa etmeli

En azindan baskan bana oyle diyordu
Iki takimda karsilikli top kyiplari ile futbol kalitesini dusuren bir oyun oynuyordu.
23.dakikada defansin arkasina atilan topta Serkan Gedik yine fileleri sarsti 1-0..