adebayor galatasarayda cok iş yapıyor...
cesar delgado mu benni mccarthy takım blackburn
lucarelli mi crespo mu
hakanmı ümitmi diye kapışmaya gerek yok bence ikiside fos bu adamların...
Tamam hakan şüküre saygımız sonsuz efsane futbolcudur ama artık bıraksın bi zahmet hacca gidip namaza başlasın cemaat çay ocaklarında dedemle muhabbet etsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex mi Ricardinhomu?
Alex
Pablo Vitti mi?Gökhan Ünal mı?
Serdar Taşçı mı?Önder Turacı mı?
Uğur Boral mı? Ümit Özat mı?
Vitti yi tanımıyorum.Ama Gökhan Ünal benim Fb'dede var.Ve mükemmel.Gökhan Ünal diyorum.
Adriano mu Drogba mı !
tabiki de cesar delgado...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
her üçünde de ikinci sıradakiler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lucarelli gerçekten ii...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
akinfeev çok hızlı gelişio. onu oynatmanda fayda var...
bence serdar taşçı gökhan ünal ümit özat
I'm back...
Gökhan Ünal mı Fatih Tekke mi?
Aurelio mu? Tümer mi?
Aurelio ve Tekke.ama gökhan da güzel.
Robinho mu Messi mi ???
Bence Messi
Matias Quintana mı?Pablo Vitti mi?
Matias Quintana derim ben.Ama vitti de yabana atılmaması lazım bir oyuncu
Ferdinand mı Puyol mu ?
Tabii ki Appiah.
Ali Bilgin mi?Nizamettin Çalışkan mı?
Ali Bilgin.
Rüştü. Tecrübesi yeter.
fabiano mu?
luiz adriano mu?
Kesinlikle Luiz Adriano.
Ben Internacional'den 1.2 milyon £ karşılığında aldım Luiz Adriano'yu ve Roma'ya monte ettiğimde muhteşem bir form yakaladı daha 21 yaşında iken ve gol şov yaptım. En zor maçlarda beni kurtardı. Pişmesi için Paris'e gönderdiğimde 7.85 ortalama ile oynadı ve 34 maçta 26 gol attı. Çok çok iyi bir santrafor, kesinlikle öneririm, şu an ben 2011 yılındayım, yanılmıyorsam Luiz Adriano 23 yaşında ve Brezilya Milli Takımına çağırıldı, yakında da banko hale gelecektir. Performansından çok memnunum.
Luis Fabiano'nun yaşı var, verilen paraya değmez, önermem. Luiz Adriano'yu 1.2 milyon £'a aldım, fiyatı şimdi 6.75 milyon £, muhteşem artış gösterdi.
valla iksiylede anlaştımyabancı kontekanım full ne yapmam lazım ya Luiz Adriano almak için dieri iptalde olmuyo
![]()
Luis Fabiano'yu alma eğer bir forvet alacaksan. Ama bu ikisi iyi iş yapar ha forvette, muhteşem ikili olurlar.
Senin başka mevkiilere ihtiyacın varsa, forvete tek kontenjan ayıracaksan sadece Luiz Adriano'yu al.
Başka sorun olursa ben yardımcı olurum, burdayım.
ya aslında benım forvette kerlon var ama adam gitmek istiyor onun acıgını doldurcak bi forvet lazım bana ikisiylede anlaştım ya transfer iptal olursa diye korkuyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada yıl 2009
Tabiki Luis Adriano...
Kerlon gitmek istiyorsa gönder onu, yerine Luiz Adriano'yu al. Takımda kalmak istemeyen adamdan hayır gelmez.
Kerlon'un boşluğunu Luiz Adriano doldurur.
ben orduyum dalla valle yi 14 yasinda faaln aldim simdi15 yasin dunya yildizi oldu gitmek istiyor artik klubte herseyi yaptigina inandigini soyluyor 15 milyon veriyorlar ne yapim
olay lar bolumunde orduspor konuma bakarsaniz anlarsiniz