Evet olabılır bakalım ılerleyen gunlerde neler olacak belkı gerets gıdecegı ıcın song kalacak olurmu olur bu arada song dedıgım gıbı gercekten hasat ımıs sezon bıtınce saglık testlerınden gececekmıs
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray’da Sportif Direktör olarak görev yapan ve Adnan Polat’ın gelişiyle pasifize edilen Bülent Tulun’dan geçen hafta herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Bir spor programına katılan Tulun, kendisine sorulan bir soru üzerine, “Tabii siz Song’u 31 yaşında sanıyorsunuz. Zaten Saidou da 28 yaşındaydı! Afrikalı oyuncuların yaşlarını küçük gösterdiği bir gerçek. Song’un futbol oynaması bile mucize. Müthiş bir profesyonel olmasa, futbolculuk hayatı çoktan bitmişti. Ciddi sağlık sorunları var” demişti.Bülent Tulun bunları ne diye açıkladı ki? Diye sordum kendi kendime,sonra aklıma Bülent Tulun’un artık TV programlarına çıktığı ve köşe yazarlığı yapması geldi.Niye bu konuyu gündeme getirip anlattığını anladım.Tabi ki rating yapmak,tamam magazin camiasında rating yapılması çok sıktır ama futbol camiasında hele hele Tulun gibi Galatasaray’da yöneticilik yapmış birisinin bunu yapması bence çok yakışıksız oldu.
Rigobert Song dünya çapında bir futbolcu,onun gibi bir futbolcuyu veya dünya çapında olmasın ismi duyulmasın ,sıradan bir futbolcuyu yaş küçültme imasıyla zor durumda bırakmak, kariyerini sorgular şekilde kötülemek ne kadar etik acaba(?),Bülent Tulun’un bu açıklaması bence kesinlikle tasvip edilemez ancak madem ki bu konuyu gündeme getirdi,belki sansasyon yaratabilir ama bende bu konuda birtakım özel noktalara değinmek istiyorum.