Originally Posted by
Nuri Alco
Fatih Terim dünya kupasına katılamama sorumluluğunu kabul eden bir şey söylemedi benim hatırladığım kadarıyla. Hatta her fırsatta 2008 ve 2010 için geldiklerini söylüyordu. Bu yüzden istifa etmemesi normal bence.
Televizyonda izlemiştim basın toplantısını.

Originally Posted by
Nuri Alco
Fatih Akyel ve Alpay olayında tamamen Fatih Terime hakvermek zorundayız eğer elemelerin başında gelseydide takımını kurabilseydi emin ol bunlarla oynamazdı ama önünde kısa bir sürede 3 zorlu maç varkende milli takım tecrübesi olan Alpay gibi Fatih Akyel gibi adamları alması en doğru seçimlerindendir.
Fatih Akyel Paok'tan gönderildi, bilmem anlatabildim mi?
Fatih Akyel ve Alpay'a ne kadar güvenebilirsiniz, üstdüzey oyuncular Paok ve Köln gibi takımlara gitmeyi isterler mi?
O kadar genç yetenek var, onların nesi eksik Fatih Akyel'den?
Geleceği düşünen bir teknik direktör genç oyunculara daha fazla şans tanır.Bu mantığa göre şu an takımı gençleştirmemeli Fatih Terim.Nasıl olsa Dünya Kupası'nda 3. olmuş bir Milli Takım var!

Originally Posted by
Nuri Alco
Dere geçerken at değiştirilmez demişsin ama Fatih Terimin gitmesini istiyorsun. Fatih Terim 2008 ve 2010 derelerini geçmeye geldi. Fatih Terimin önünde bu iki kupa için gerekli zaman var, ekibini takımını en iyi şekilde kuracaktır. Sabırlı olmak lazım İsviçre maçının gerginliğiyle yaptığı yanlış birkaç davranış yüzünden Fatih Terimi harcamamak lazım.
2008 ve 2010 dereleri mi 
2008 ve 2010 elemeleri bile başlamadı, ne deresi ??
O sözün anlamı 'Bir işe başladıktan sonra değişiklik yapılmaz.Sonucunu beklemelisiniz, yoksa çok kötü karıştırırsınız ne yapacağınızı' demektir.
Fatih Terim'in şu an gitmesi gidişatı kısa dönemde pek değiştirmez.Kısa dönemde maç yok zira
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı