Tebrikler ErciyeseUefadada basarilar...Insallah Kayserinin iki takimida seneye avrupada Turkiyenin yuzunu guldurur
![]()
Tebrikler ErciyeseUefadada basarilar...Insallah Kayserinin iki takimida seneye avrupada Turkiyenin yuzunu guldurur
![]()
Cani gönülden tebrik ederim Kayserispor'u Allah yardımcıları olsun.
Penaltıları açtım izledim ve harikaydı.. Aklıma bizim UEFA kupasını kazandığımız maç geldide.. Gerçekten Erciyes adına çok sevindim. Bülent hoca bu takıma çok şey verdi.. Umarım kupayı alırlar ve ligde kalırlar.
Erciyes, UEFA'ya Nasıl Gider?
26.04.2007 - 09:43:16 |
Kaynak: Zaman
Kupada finale yükselen Erciyespor, henüz UEFA Kupası'na katılmayı garantilemiş değil.
Kupada finale yükselen Erciyespor, henüz UEFA Kupası'na katılmayı garantilemiş değil. Kayseri ekibinin, UEFA Kupası'na katılması için, finalde ya kazanması gerekiyor, ya da finalist takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması gerekiyor. Erciyes'in final oynadığı takım hem kupayı alır, hem de ligi üçüncü sırada bitirirse, Kayseri ekibi UEFA Kupası'na gidemez. Bu durumda, ligi dördüncü sırada bitiren takım UEFA Kupası'na katılma hakkı elde eder.
Daha açıkçası şöyle: Farzedelim ki, Erciyesspor, F.Bahçe ile kupa finalini oynadı. Kupayı kazanırsa UEFA Kupası'na katılma hakkı kazanacak. Kaybederse, F.Bahçe'nin durumuna bakılacak. Sarı-Lacivertli takım Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde ederse, Erciyesspor UEFA Kupası'na katılabilecek.
Veya Erciyespor'un finaldeki rakibi Beşiktaş olursa. Yine aynı durum sözkonusu. UEFA'ya gitmesi öncelikle kupayı alması gerekiyor. Kaybetmesi halinde UEFA'ya gitmesi için Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması gerekiyor.
Bu halller dışında durum ne olur? Erciyes finalde kaybeder, kupayı alan takım ligi üçüncü sırada bitirirse, Kayseri ekibinin Avrupa hayalleri biter. Bu durumda UEFA Kupası'na ligi 4. sırada bitiren takım gider. Çünkü, böyle bir durumda hem kupayı alan takımın hem de kupada final oynayan takımın UEFA Kupası'na gitmesi diye bir söz konusu olamıyor.
hll olsun erciyese
Final Eskişehirde oynnancak diolar aslı varmı beyler ?![]()
Erciyes´i tebrik ediyorum.
Trabzon bu oyunla yari finale nasil geldi hayret ettim..
bence hem erciyes hem de türk futbolu açısından çok iyi oldu erciyes düşse bile uefa'da bizi temsil edecek
keske trabzin yense iidi ulke puani icin trazonun gitmesi iyi olurdu erciyes fazla sey yapamaz iyi transferler sart zaten kume duserse yabancida alamicak
Trabzon bu futbolla avrupa kupalarinda fark yer.
Tebrikler Erciyes
Bülent Hoca Erciyesi finale kadar taşıdı
tebrikler Bülent Korkmaz
Tebrikler Erciyes. 2 büyük takımı eleyerek finale gelmeyi hakettiler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tebrikler Erciyes'e buraya kadar gelmesini bildiler
So what?
Saike
Erciyes Bari adam gibi yerli oyuncular alsin zaten kume duserse yabancida alamicak
cins cins de konusmayin ulke puani cok onemli bu yuzden basari sart en azindan iki tur gecmesi lazim
Erciyese tebrikler .. Umarım küme düşmezler ..
trabzonlu kardeşlerim bakın madem daha iyiydi trabzon yenseydi erciyesi o zaman bu kadar başka bişe demiyorum
Erciyes'i tebrik ediyorum.Ali Turan'ın yaptığı akıllıca bir hareketti.Bıraksa gol olma ihtimali çok yüksekti.Umarım küme düşmezler.
bu maçta futbolcular koşarak istekli bi şekilde ziya hocalarını desteklediler ama olmadı.iyi oynadığımızı düşünüyorum erciyes çok kapandı
Erciyesspor'u tebrik ediyorum.UEFA'da başarılar.
hüseyin maçta penaltı mı atmışdaha yanındaki adama top atamıyor da bide penaltı atacak he o da iyi helal olsun teknik direktöre bu zihniyetle daha ne kadar gider bilemiyorum.
"Herkes penaltı kaçırabilir"
Trabzonspor kaptanı Hüseyin, ligin sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Avrupa için yakaladıkları fırsatı kullanamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren, “Artık ligde kalan maçlarda iyi sonuçlar alıp en iyi yerde sezonu tamamlamak istiyoruz. Bunun için mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi. “Her oyuncu penaltı kaçırabilir ancak bunun bedeli ağır olunca insan kahroluyor ve üzülüyor” diyen Hüseyin, “Avrupa'ya çıkmak için elimize kadar gelen fırsatı iyi değerlendiremedik. Bunun için camiamızdan özür diliyoruz” diye konuştu.
"PENALTI KAÇIRILIR"
Kaptan Hüseyin, futbolun her türlü sonuca açık olduğunu belirterek, “Penaltı atılır da kaçırılırda. Çünkü önemli olan futbolcunun o anlık motivasyonudur. İdmanda tüm penaltı atışlarını gole çeviren bir futbolcu maçta atışı kullanamayabilir. Atışları kaçıran ise atabilir. Yani atmosfer bence çok önemli. Erciyes maçında penaltı kaçırdığım için kendim adına bunu söylemiyorum. İyi oynadık ama şans yine bizden yana olmadı. Bundan sonra yapacağımız tek şey kalan lig maçlarında yapabileceğimizin en iyisini yapmak” dedi.
Kaynak: Yenişafak
28.04.2007