Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 88 arası toplam 88 sonuç

Konu: FTK | K.Erciyesspor - Trabzonspor

Tebrikler ErciyeseUefadada basarilar...Insallah Kayserinin iki takimida seneye avrupada Turkiyenin yuzunu guldurur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cani gönülden tebrik ederim Kayserispor'u Allah yardımcıları olsun.

Penaltıları açtım izledim ve harikaydı.. Aklıma bizim UEFA kupasını kazandığımız maç geldide.. Gerçekten Erciyes adına çok sevindim. Bülent hoca bu takıma çok şey verdi.. Umarım kupayı alırlar ve ligde kalırlar.

Erciyes, UEFA'ya Nasıl Gider?
    26.04.2007 - 09:43:16 |
    Kaynak: Zaman
    Kupada finale yükselen Erciyespor, henüz UEFA Kupası'na katılmayı garantilemiş değil.

Kupada finale yükselen Erciyespor, henüz UEFA Kupası'na katılmayı garantilemiş değil. Kayseri ekibinin, UEFA Kupası'na katılması için, finalde ya kazanması gerekiyor, ya da finalist takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması gerekiyor. Erciyes'in final oynadığı takım hem kupayı alır, hem de ligi üçüncü sırada bitirirse, Kayseri ekibi UEFA Kupası'na gidemez. Bu durumda, ligi dördüncü sırada bitiren takım UEFA Kupası'na katılma hakkı elde eder.

Daha açıkçası şöyle: Farzedelim ki, Erciyesspor, F.Bahçe ile kupa finalini oynadı. Kupayı kazanırsa UEFA Kupası'na katılma hakkı kazanacak. Kaybederse, F.Bahçe'nin durumuna bakılacak. Sarı-Lacivertli takım Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde ederse, Erciyesspor UEFA Kupası'na katılabilecek.

Veya Erciyespor'un finaldeki rakibi Beşiktaş olursa. Yine aynı durum sözkonusu. UEFA'ya gitmesi öncelikle kupayı alması gerekiyor. Kaybetmesi halinde UEFA'ya gitmesi için Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması gerekiyor.

Bu halller dışında durum ne olur? Erciyes finalde kaybeder, kupayı alan takım ligi üçüncü sırada bitirirse, Kayseri ekibinin Avrupa hayalleri biter. Bu durumda UEFA Kupası'na ligi 4. sırada bitiren takım gider. Çünkü, böyle bir durumda hem kupayı alan takımın hem de kupada final oynayan takımın UEFA Kupası'na gitmesi diye bir söz konusu olamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hll olsun erciyese

Nesil
    2006
    Yer
    KAYSERİ

Final Eskişehirde oynnancak diolar aslı varmı beyler ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Erciyes´i tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Trabzon bu oyunla yari finale nasil geldi hayret ettim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence hem erciyes hem de türk futbolu açısından çok iyi oldu erciyes düşse bile uefa'da bizi temsil edecek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

keske trabzin yense iidi ulke puani icin trazonun gitmesi iyi olurdu erciyes fazla sey yapamaz iyi transferler sart zaten kume duserse yabancida alamicak

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Trabzon bu futbolla avrupa kupalarinda fark yer.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    keske trabzin yense iidi ulke puani icin trazonun gitmesi iyi olurdu erciyes fazla sey yapamaz iyi transferler sart zaten kume duserse yabancida alamicak
    madem daha iyidi yenseydi o zaman trabzon ne yaptı bugüne kadar avrupada da daha iyi olurdu erciyesde en kötü yapsa yapsa ilk elemede elenir aynen trabzonun elendiği gibi

Tebrikler Erciyes
    Bülent Hoca Erciyesi finale kadar taşıdı
    tebrikler Bülent Korkmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tebrikler Erciyes. 2 büyük takımı eleyerek finale gelmeyi hakettiler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrikler Erciyes'e buraya kadar gelmesini bildiler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post

Suan 3 buyuk dediklerinizde fark yer oynadiklari futbolla

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    madem daha iyidi yenseydi o zaman trabzon ne yaptı bugüne kadar avrupada da daha iyi olurdu erciyesde en kötü yapsa yapsa ilk elemede elenir aynen trabzonun elendiği gibi
    bak güzel kardeşim Trabzonspor hakkında bilip bilmeden konuşma.Kimleri dize getirdiğini biraz arama yaparsan bulabilirsin. 2.Ligde ve UEFA'da başarılar...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Erciyes Bari adam gibi yerli oyuncular alsin zaten kume duserse yabancida alamicak
    cins cins de konusmayin ulke puani cok onemli bu yuzden basari sart en azindan iki tur gecmesi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erciyese tebrikler .. Umarım küme düşmezler ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Erciyese tebrikler .. Umarım küme düşmezler ..
    insallah dusmezler ozaman uefa isleri cok ama cok zor yabanci oyuncuda alamicaklar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

trabzonlu kardeşlerim bakın madem daha iyiydi trabzon yenseydi erciyesi o zaman bu kadar başka bişe demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    trabzonlu kardeşlerim bakın madem daha iyiydi trabzon yenseydi erciyesi o zaman bu kadar başka bişe demiyorum
    O arkadas Erciyes-Trabzon maci hakinda yorum yapmiyo, Trabzon avrupada bu futbolla fark yermis.

Ben sadece diyorum herkes once kendine baksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Erciyes'i tebrik ediyorum.Ali Turan'ın yaptığı akıllıca bir hareketti.Bıraksa gol olma ihtimali çok yüksekti.Umarım küme düşmezler.

bu maçta futbolcular koşarak istekli bi şekilde ziya hocalarını desteklediler ama olmadı.iyi oynadığımızı düşünüyorum erciyes çok kapandı

Erciyesspor'u tebrik ediyorum.UEFA'da başarılar.

hüseyin maçta penaltı mı atmış daha yanındaki adama top atamıyor da bide penaltı atacak he o da iyi helal olsun teknik direktöre bu zihniyetle daha ne kadar gider bilemiyorum.

"Herkes penaltı kaçırabilir"
    Trabzonspor kaptanı Hüseyin, ligin sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Avrupa için yakaladıkları fırsatı kullanamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren, “Artık ligde kalan maçlarda iyi sonuçlar alıp en iyi yerde sezonu tamamlamak istiyoruz. Bunun için mücadelemiz sonuna kadar devam edecek” dedi. “Her oyuncu penaltı kaçırabilir ancak bunun bedeli ağır olunca insan kahroluyor ve üzülüyor” diyen Hüseyin, “Avrupa'ya çıkmak için elimize kadar gelen fırsatı iyi değerlendiremedik. Bunun için camiamızdan özür diliyoruz” diye konuştu.

"PENALTI KAÇIRILIR"

Kaptan Hüseyin, futbolun her türlü sonuca açık olduğunu belirterek, “Penaltı atılır da kaçırılırda. Çünkü önemli olan futbolcunun o anlık motivasyonudur. İdmanda tüm penaltı atışlarını gole çeviren bir futbolcu maçta atışı kullanamayabilir. Atışları kaçıran ise atabilir. Yani atmosfer bence çok önemli. Erciyes maçında penaltı kaçırdığım için kendim adına bunu söylemiyorum. İyi oynadık ama şans yine bizden yana olmadı. Bundan sonra yapacağımız tek şey kalan lig maçlarında yapabileceğimizin en iyisini yapmak” dedi.

Kaynak: Yenişafak
    28.04.2007

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri